Тв новини

Утре (20-ти януари) в „Опасно изкушение“ Алихан предлага на Зайнеп да се омъжи за него.

НА КРАТКО какво се случва в 119 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 20 януари 2022 (четвъртък) по bTV.

Елиф разбира, че Алихан и Зайнеп са се помирили. Зайнеп и Елиф не се харесват, но не го показват.

Лила се среща с момчето, което Зерин ѝ избра.

Кая разказва на Орхан съмненията си относно Ерим.

Йълдъз се опитва да събере Кая и Зехра, което ядосва Ендер.

Джанер май харесва Зехра.

Алихан предлага на Зайнеп да се омъжи за него и ѝ подарява годежен пръстен.

Кая директно пита Ендер, защо се държи враждебно с него и какво крие?

Йълдъз се среща с Тюлин и се опитва да разбере повече информация за отношенията на Кая и Ендер в миналото.

Зайнеп казва на Алихан, че Елиф не е искрена, но Алихан не приема думите ѝ на сериозно.

Кая разбира, че с Ерим са от една и съща кръвна група

Алихан пита Зайнеп, дали къщата и е харесала, а тя му отговоря, че да, но не може да се изнесе, докато майка ѝ е при нея, а като гледа няма да си тръгне скоро.

Той я пита, дали докато тя си замине, те ще живеят отделно? Зайнеп му отвръща, че сигурно докато се оженят, тя ще остане в Истанбул.

Алихан предлага да вечерят със сестра му и майка ѝ, а тя веднага се съгласява, защото майка ѝ и Зерин не са имали време да се опознаят.

-Зайнеп, хубаво е, че си до мен! Добре си, нали? – пита Алихан, като целува Зайнеп по ръката.

-Алихан, моля те да не говорим за това, че като се сетя се чувствам много зле. Да приемем, че не се е случвало! Става ли? – отговоря Зайнеп, а Алихан кима в знак на съгласие.

Йълдъз казва на Халит, че майка ѝ е говорила с баща ѝ и той завинаги ще се махне от живота им.

Халит е изненадан, че Мустафа се е съгласил толкова бързо и я пита, дали Асуман казва истината. Йълдъз го уверява, а Халит ѝ казва, че майка ѝ час по-скоро трябва да каже цялата истина на Зайнеп.

Йълдъз казва на Халит, че ще се отбие при Тюлин, а той ѝ казва, че в последно време тя е станала много известна, защото вчера Ендер е искала от него да я уволни.

Йълдъз е изненадана и пита Халит, дали Ендер преди не е работила с Тюлин, той ѝ отговоря, че е, но сега по всякакъв начин се опитва да му създава неприятности, затова е хвърлила око на Тюлин.

Йълдъз и Ендер се срещат в компанията, а Ендер я разпитва за случката със Зайнеп, а Ендер я пита как ли се е чувствал Халит, а Йълдъз ѝ отговоря да не мисли за него, защото той е много добре след като се е развел и оженил за нея, а сега мисли да отиде и поговори с Тюлин, защото тя е като енциклопедия и знае историята на всички, които са работили в холдинга, и не се знае какво може да научи.

-За какво говориш? – пита Ендер.

-Казах го просто така, защо го приемаш лично – отговоря Йълдъз.

-Йълдъз, ти много се възгордя, но не забравяй, че смъртта на надутите балони са малките карфици, да не се спукаш набързо – отвръща Ендер.

-Докато Халит е до мен, аз съм спокойна! Не се притеснявай за мен, скъпа – казва Йълдъз.

Елиф разбира, че Алихан и Зайнеп са се помирили

Докато Зайнеп и Алихан обядват, на Алихан се обажда Елиф, а той я кани да дойде, за да се видят и той да ѝ покаже нещо. Още с влизането Елиф замръзва от изненада като ги вижда заедно, но не го показва пред Алихан, който е с гръб към нея и не можа да види физиономията ѝ, но Зайнеп много добре я видя…

-Не мога да повярвам! Кога се случи? – пита Елиф, а Алихан ѝ казва, че за това я е извикал, за да види с очите си, за да повярва.

Елиф казва на Зайнеп, че е много смело от нейна страна, че се е отказала от сватбата си с Дюндар и казва на Алихан, че минава на страната на Зайнеп, защото има нужда от такива приятелки, защото около нея няма нито едно момиче, което да вярва в любовта, а Зайнеп ѝ казва, като хваща Алихан за ръката, че не са срещнали правилния човек. Останали насаме Елиф разбира от Алихан, че мисли да се ожени за Зайнеп, на което тя не казва нищо, но виждаме, че новината въобще не ѝ хареса…

Елиф се държи много лицемерно, което не харесва на Зайнеп.

Лила се среща с момчето, което Зерин ѝ избра.

След което моли Зайнеп да говори с вуйчо ѝ и да отидат на вечеря, за да ги запознае. Алихан се съгласява но, не харесва младежа.

Кая разказва на Орхан съмненията си относно Ерим.

Кая разказва на Орхан съмненията си относно Ерим, защото откак е дошъл в компанията, Ендер се държи много враждебно с него, а когато иска да се доближи до момчето, тя му пречи.

-Ако Ендер не се държеше така, нямаше да се замисля, но още от първия ден виждам страх в очите ѝ. Сети се, дори ти ми каза, че Ендер има тайна – казва Кая.

-Да, казах ти, но не предполагах, че ще е нещо такова! – отвръща Орхан.

-Знаеш ли, обмислих всеки детайл и стигнах до извода, че Тюлин може да е права, защото времето съвпада. Представи си, че Ерим е мой син, а Ендер го е използвала само, за да се омъжи за Халит – казва Кая, а Орхан му отвръща, защо и е на Ендер да го направи и го пита, дали Ендер изобщо го е обичала.

-Знаеш ли, аз си мислех, че ме обича – казва Кая.

-Мислеше си?! Когато отиде да учиш, Ендер ти беше ядосана, но те чака, преживя доста от майка ти, Аз бях там и знам какво стана! – отвръща Орхан, а Кая му казва, че всичко това е минало, защото преди е бил един прост мениджър и Ендер не си е мислила, че ще се издигне, а Халит е бил шеф на фирмата и тя го е предпочела!

Йълдъз съветва Зайнеп да отдалече Елиф от Алихан, защото тя е опасна за връзката им и да се довери на усещанията си, за да не стане късно.

Йълдъз се опитва да събере Кая и Зехра, което ядосва Ендер.

Йълдъз, Халит и Зехра отиват на прием, на който идва и Кая, Йълдъз се надява между Зехра и Кая да пламне искрата на любовта. Пристигат Ендер и Джанер. Ендер виждайки как Кая и Зехра си приказват казва на брат си, че Йълдъз иска да уреди Зехра с Кая…, но Йълдъз е много глупава, защото Кая не би искал да бъде с глупавата Зехра. Джанер казва на сестра си, че Зехра е хубаво момиче и той я харесва. Ендер е изненадана от брат си и го пита, какви ги говори? Ендер му казва да отиде и заговори Зехра, за да я отдалечи от Кая.

Джанер май, май харесва Зехра.

Джанер остава насаме със Зехра и я пита какво мисли за Кая, а тя му отговоря, че е много готин, а Джанер ѝ казва, че му се носи славата на женкар, а тя му отвръща, че си е изпатила от такива мъже, а Джанер ѝ казва да не вярва на Кая, а тя му отвръща, че до края ще си остане една самотна жена.

-Не говори така, ако не си намериш приятел, аз ще ти стана гадже – подхвърля Джанер. Зехра му отвръща, че той не става, защото е Джанер!

Ендер вижда, че Халит и Йълдъз си тръгнаха и отива при Кая и му казва, че вижда, че Йълдъз иска да го сближи със Зехра, но той не трябва да се хваща на игрите ѝ.

-Мислиш, че съм в опасност ли? – пита Кая.

-Не се шегувам, Йълдъз не е добронамерена, аз искам само да те предупредя и не е защото се интересувам от теб…. Всъщност не е свързано с теб, просто тя ми има зъб – казва Ендер.

-Не е ли малко странно, че заради теб, тя ще се занимава с мен? И знаеш ли, нещото, което те притеснява не е Йълдъз, а аз! – отвръща Кая.

Утре (20-ти януари) в "Опасно изкушение" Алихан предлага на Зайнеп да се омъжи за него.

Алихан предлага на Зайнеп да се омъжи за него.

Зайнеп, Асуман, Алихан и Зерин вечерят заедно по време, на която Асуман и Зерин си припомнят неща от миналото, които напрягат обстановката на масата. След вечерята Зайнеп и Алихан остават за малко сами, а Зайнеп му признава, че малко се страхува, а той я пита защо?!

-Алихан, най-трудно ми беше да те забравя и наистина повече няма да мога да го направя – казва Зайнеп, а той ѝ отвръща, че тя е най-силната жена, която познава, че тя е неговата светлина в живота, много я обича и иска да прекара живота си с нея и вади кутийка с пръстен и добавя, че и ако тя иска.

-Разбира се, че искам – веднага се съгласява Зайнеп, а Алихан ѝ слага пръстена и целува.

Кая директно пита Ендер, защо се държи враждебно с него и какво крие?

Кая отива и директно пита Ендер, че след като им се налага да работят заедно, дали име нещо, с което той я притеснява и защо се държи враждебно с него от как е дошъл в компанията? И ако трябва да се ровят в миналото, ядосаният трябва да е той, а не тя!

-Не искам да го обсъждаме! – казва Ендер.

-Ще говорим! Налага се ! – отвръща Кая.

-Кая не може да ми казваш какво да правя! – казва Ендер.

-Вече го направих! Кажи какво криеш от мен? – пита Кая.

-Нищо не крия – отговоря Ендер.

-Тогава са влюбена в мен – казва Кая.

-Какво? Ти си полудял! Имаш голяма фантазия и според мен, ти не си ме забравил – отвръща му Ендер.

-Не съм и как да забравя жената, която така му предаде! – казва Кая.

-Не съм те предала, а направих своя избор. Както ти ме остави преди години и замина за чужбина, така направих и аз! – отвръща Ендер.

-Каквото и да криеш от мен, да знаеш, че ще го разбера! – заканва се Кая.

Йълдъз се среща с Тюлин и се опитва да разбере повече информация за отношенията на Кая и Ендер в миналото.

Зайнеп казва на Алихан, че според нея Елиф не е искрена и не се държи естествено, и не се радва за тях, но Алихан не приема думите ѝ на сериозно.

Кая отива с Ерим на концерт и разбира, че момчето много е привързано към Халит.

В същото време Ендер споделя на брат си, че има чувството, че ще се случи нещо лошо и решава да се обади на Ерим, а той ѝ казва, че е на концерт с батко си Кая и ѝ затваря. Ендер е много ядосана…

Кая разбира, че с Ерим са от една и съща кръвна група

След концерта Кая и Ерим отиват да хапнат нещо, а момчето пита Кая, как подържа форма и се храни според кръвната група и казва, че е А кръвна група и го пита, а той коя е?

-И аз съм А и ако стане нещо с теб може да си дадем кръв – отговоря Ерим, а Кая, който е много изненадан му отвръща, дано да не се налага…

Дали Ерим е син на Кая? Ще се оженят ли най-накрая Алихан и Зайнеп или Елиф няма да се намеси във връзката им? Предстои да разберем…
Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.