Тв новини

Утре (19-ти януари) в „Бараж“ Зерин и Екрем намират нова жертва


Когато отиват на водопада, Тарък пита Нехир дали би дошла при него ако беше по-възрастен мъж с белег на лицето.

Нехир му казва, че е отишла да се срещне с него, защото от разговорите им е разбрала, че има красиво сърце и се е влюбила в душата му, а не в тялото.

Зерин и Екрем намират нова жертва и чакат Нехир да се върне, за да продължат да мамят мъжете.

Нехир кани Назъм и Тарък на вечеря, за да им благодари.

Тарък лъже Назим, че Нехир е решила да го посети, след като е видяла снимката му.

Докато Назим помага на Нехир в готвенето, Тарък се обажда на приятел и го моли да се свърже с Фулия, дъщерята на Кемал, за да му помогне да се измъкне оттам.

Назъм и Нехир готвят бамя, любимата храна на Назъм, но когато Тарък вижда яденето, казва, че мрази бамя. Нехир е объркана.

След като вечерят и се приготвят да тръгват, започва буря и Нехир моли Тарък да остане с нея. Назъм също му казва да остане, но при условие, че спи в хола.

След като Назъм си тръгва, Нехир настоява да спи в спалнята и Тарък приема.

Назъм, който чака в колата до къщата, ги намира сутринта в спалнята, прегърнати и е много ядосан и ревнив, особено защото си спомня миналото, когато е хванал жена си с любовника й.

Нехир трябва да се върне този ден в Истанбул, но получава телефонно обаждане от съседа си, който я съветва да остане там, защото Зерин е издирвана от полицията.

Назъм и Тарък се бият и Назъм се кълне, че ще го убие, а Тарък – че ще го издаде пред Нехир.

Нехир се появява и пита какво има да й казва.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.