Тв новини

Утре (15-ти април) в „Златно момче“ Ето какво ще видим


Болезнената ревност на Ферит и неподправената чувствителност на Сейран се сблъскват. Сейран поставя Ферит пред ултиматум – или коренно да се промени и да спре да я наранява, или нещата между тях няма да се получат.

Споделя му, че има нужда от щастие и му предлага повече да не се карат. Двамата влизат в морето и се кълнат в любовта си.

Кая отново се опитва да провокира Ферит.

Сейран е приета за студентка в университета. Ферит разбира, че Кая е подал документите на Сейран, без тяхно знание. Младежите едва не се сбиват.

Ферит и Сейран отново се карат. Сейран го обвинява, че иска тя да живее под негов контрол.

Ферит отново започва да я ревнува, този път от бъдещите ѝ състуденти.

Султан хваща за косата Диджле и започва да я бие, защото излиза с Орхан. Султан се кълне, че няма да позволи дъщеря ѝ да стане поредната играчка на семейство Корхан.

Кязъм съобщава на семейството, че скоро ще се появи внуче. Ифакат почти се задавя.

Сейран моли Ферит да не влизат скарани.

Сейран заявява на Ферит, че ще отиде в университета и ще се запише за студентка.

Кязъм става свидетел на скандал между Кая и Ферит. Сейран обяснява на баща си, че иска да учи. Кязъм се вбесява и забранява на дъщеря си да го прави.

Ферит казва на Сейран, че дядо му също си мечтае за правнук. Сейран заявява, че не му вярва и го обвинява, че иска да я държи вкъщи, защото държи на своето его.

Кязъм разговаря с Нюкхет и Кая. Забранява им да се бъркат в семейните им въпроси. Заплашва, че лично ще провери и ще говори с агата за целите им на посещението им в Истанбул.

Нюкхет казва на Кязъм, че Сейран трябва да учи, за да управлява това имение. Кязъм си го изкарва на Есме и я кара да стане дама.