Тв новини

Утре (15-ти април) в „Скъпа мамо“ Ето какво ще видим


Фуркан не успява да попречи на Мурат да прочете писмото, в което Мелих „признава“, че с Джемре се обичат и че Джемре смята да се разведе с Мурат.

Мурат е съсипан заради предполагаемата изневяра на Джемре. Мелек е доволна, че планът ѝ е сработил.

Адил получава обаждането от Халит, но му затваря, когато разбира кой е.

Мурат се изправя срещу Фуркан, защото е скрил писмото.

Рюстем се опитва да се сближи с Назлъ.

Опустошен, Мурат си припомня всички щастливи спомени със съпругата си. Спомени, които са станали по-болезнени от всякога. Изпълнен с гняв, той унищожава снимките и всичко, което някога е принадлежало на жена му. Мурат попада в капана на Мелек.

Мелек уверява Асуде, че ще бъде до Мурат, за да преодолее този труден момент.

Осиновителят на Назлъ е твърдо решен да спаси дъщеря си от Рюстем. Халит успява да се свърже с Хатидже и я моли да помогне на Назлъ. Казва, че дъщеря му е принудена да се омъжи за престъпник, за да го спаси.

Сюмбюл хвали Рюстем пред Халит и Назлъ.

Хатидже е убедена, че се върти интрига около Джемре. Тя знае, че Джемре никога не би могла да предаде съпруга и дъщеря си. Неволята на Назлъ също я разбива.

Халит не желае да позволи на дъщеря си да направи най-голямата грешка в живота си и я принуждава да напусне дома си.

Тъй като няма къде да отиде, Назлъ се скита из улиците, но е открита от Рюстем, който, объркан, се опитва да я хване. За щастие, Хатидже я откарва с такси точно навреме.

Мурат унищожава спомените си с Джемре. Той заравя халката си на гроба ѝ. Бизнесменът се зарича да забрави Джемре и да накара Зейнеп също да не си спомня за нея.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК