Тв новини

Утре (14-ти октомври) в „Не ме оставяй“ Емре осъзнава, че


Емре осъзнава, че Елиф нарочно не желае да отговаря на обажданията му.

Съла споделя с Есма, че не вижда начин да се събере отново с Тарък. Прислужницата обаче е категорична, че всичко ще се нареди, защото двамата са създадени един за друг.

Афектиран, Тарък звъни на Мелтем и я заставя да издейства час по-скоро фалита на фирмата на Керем.

Мелтем се отбива до болничната стая на Гюзде и я заплашва, че няма да види бебето си, ако разкрие на Тарък, че е баща на все още нероденото дете на Съла.

Бану успява да вземе вземе телефона на Фатма от чантата ѝ. Започва да търси записа в галерията, но в този момент чува гласовете на Арзу и Дженгиз.

Фатба установява, че апаратът липсва от чантата ѝ, и започва да го търси. Бану опитва да се изниже от трапезарията, но Дженгиз я спира.

Мелтем се възползва от замисления Керем и му дава да подпише документа, заблуждавайки го, че е за важен проект.

Йозге отива при Тарък във вилата край езерото, настоявайки да разбере защо е сложил край на връзката им. Той обаче отказва да разговарят по темата.

Елиф обядва заедно с Ердем в ресторанта на хотела. Емре също е отседнал там и прави пореден опит да се свърже с любимата си. Изведнъж младежът дочува рингтона на Елиф от съседните маси и когато се обръща, я вижда заедно с Ердем.

В ателието пристига униформен, който заявява на Керем, че трябва да го придружи до полицейското управление. Тарък вижда как съперникът му се насочва към полицейския автомобил.

Телефонът на Фатма позвънява, докато е в ръцете на Бану. Девойката се скрива зад дивана, инсценирайки, че открива апарата под един от фотьойлите. Арзу и Дженгиз остават очаровани от Бану, а Фатма искрено ѝ благодари.

Ердем и Емре се засичат в лобито на хотела. Елиф също се засича с Емре и му признава, че ще присъства на конференцията в качеството си на асистентка на Ердем.

Мелтем упреква Тарък, че е избързал и е подал жалба срещу Керем в полицията. Злодейката подозира, че бившият ѝ е открил уличаващите Керем видеозаписи.

Дженгиз получава ново обаждане от Кудрет с настояване да му дойде на свиждане в затвора.

Бану отново взима телефона на Фатма.

Мелтем уведомява Съла и Йозге, че Керем е откаран в полицейското управление.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.