Тв новини

Утре (12-ти февруари) в „Нашата история“ Фикри и жената правят така, че


Фикрет се среща с момчетата от кварталната банда. Те му устройват изпитание, като условието е, че ако го издържи, ще го приемат в бандата.

Нихал е заповядала полицията да арестува Филиз и Чичек. Опитва се да измъкне информация от Филиз къде Баръш държи сина й. Полицията разпитва Рахмет.

Фикри и жената правят така, че всеки да похвали другия пред избраника му.

Филиз се опитва да разговаря с Нихал. Съпругата на Баръш се прави на велик прокурор. Баръш се обажда на Нихал. Тя се опитва да накара Филиз да го убеди да върне сина ѝ. Той затваря. Нихал си изпуска нервите и се опитва да шантажира полицая.

Старците решават да се оженят.

Полицаите освобождават Филиз и приятелите ѝ.

Филиз и Рахмет си изкарват всичко на Фикрет. Рахмет се спречква с момчетата от кварталната банда заради брат си.

Главният прокурор отстранява Нихал от длъжност.

Филиз подписва договор с новия им възложител.

Селим съветва Нихал да спре да  се занимава с Филиз и Баръш.

Нихал подписва документите за развод, но е подготвила нов капан за Филиз.

Рахмет моли професора да даде нов шанс на Дениз. Той се съгласява и му дава кабинета си, за да я изпитва. Рахмет заключва стаята и я кара да реши контролната работа. Момичето му се извинява. Рахмет ѝ поставя диагноза, че е влюбена, а Дениз го целува. Рахмет ѝ дава ключа и тя си тръгва от залата.

Баръш връща сина си на Нихал. Нихал е извикала полиция, която арестува Баръш за отвличането на малкия.

Баръш се обажда на Филиз от участъка и я моли да се видят там. Съобщава на момичето, че вече са разведени с Нихал.

Двете банди водят спор коя да е лидер в квартала. Фикрет блъска един от младежите на конкурентите. Той пада по стълбите. Другите младежи бягат и оставят Фикрет да се оправя сам.

Новият клиент на Филиз работи с Нихал  и Селим. Момичето подписва някакви документи, които куриер ги носи в офиса на Селим.

Кираз моли Филиз да ѝ купи телефон. Филиз открива, че Фикрет не е в къщи и се ядосва.

Баръш казва на Хикмет, че нещата не са много добри, но все пак се е развел с Нихал.

Джемил търси младежите, които са блъснали момчето по стълбите. Фикрет си признава, че той го е направил. Джемил е много изненадан.

Хикмет не е доволен от развода на Баръш. В това време Джемил води Фикрет вкъщи. Той си признава, че е станал убиец. Цялото семейство е потресено. Филиз е бясна. Джемил се опитва да я успокои, че младежът е жив и ще трябва Фико да даде показания в полицията.

Фикри отново открива жената измамница в болницата. Казва ѝ, че двамата са сродни души. Фикри се кълне, че ще намери къща и ще я прибере там.

Бандата напада дома на Филиз. Тя казва на младежите, че е станал инцидент и брат ѝ не е виновен. Фикри казва, че общината е виновна, защото е направила дефектни стълби. В това време пристига Джемил и се разпорежда да арестуват цялата банда.

Фикри настоява Рахмет да му даде ключа за неговата квартира.

Баръш съветва Филиз да разпусне, защото е много бледа. Обещава ѝ всичко да оправи.

Зейнеп се прави, че има болки в корема. Хикмет е притеснен и моли Баръш да я прегледа.

Филиз подписва друг финансов документ. Бандата младежи нападат ателието. Искат рекет от 10000 лири. Филиз им казва, че няма да им плати и те я заплашват. Момичето получава нервен срив.

Фикри преследва сина си заради ключовете от квартирата му.

В университета очакват гости – математици от цяла Европа. Професорът моли Дерин и Толга да помогнат на асистента му да приготви залата.

Дерин казва на Рахмет, че го е предупреждавала за Дениз. Дерин заявява, че Дениз се е разделила с него заради нея. Рахмет се ядосва и крещи на Дерин.

Зейнеп признава на Баръш, че нарочно симулира болки, защото Хикмет се държи студено с нея. Баръш я съветва открито да сподели чувствата си с Хикмет.

Филиз заявява, че заради Хикмет няма да се омъжи за Баръш.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.