Тв новини

Мрежа от лъжи – Епизод 11 (Ето какво ще видим) 13-ти февруари


НА КРАТКО какво се случва в епизод 11 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 13 февруари 2023 (понеделник) по bTV.

Асия прекарва нощта с Мерт в знак на отмъщение срещу Волкан и приятелката си Бахар.

В същото време, Дерин отива при Волкан, където ги вижда Али.

Волкан започва да се съмнява в поведението на съпругата си в последно време.

Действието продължава от предния епизод. Асия прием поканата на Мерт и отиде да се види с него.

-Мислех, че си му най-близкия приятел!

-Това изобщо не променя факта, че той не те заслужава!

-Да, така е!

-Искам да разбера всичко за работата и новите проекти на Волкан, но явно няма да го разбера от теб.

Мерт ѝ повтаря, че тази вечер не му се говори за работа, защото това, което ще ѝ каже, може да я ядоса и да си тръгне, и ще забрави за тази вечер.

Със сериозен тон Асия го пита, защо е тук, а Мерт ѝ признава направо, че отдавна я харесва! Мерт поставя на масата карта от хотелска стая, като казва, че може да не отговори на въпросите ѝ, но може да ѝ помогне да отмъсти на Волкан и става от масата.

Действието прескача, камерата ни показва Асия, която е пред в хотелската стая.

„Те от години нямат интимни отношения, а Волкан само я съжалява!“, спомня си Асия думите на Дерин, който сподели пред Нил.

Асия влиза в хотелската стая… Блъска Мерт на леглото.

Действието се пренася при Волкан и Али, които играят футбол на телевизора.

В този момент на вратата се звъни. Волкан става да отвори и вижда Дерин. Той я хваща за ръка и дърпа в двора. Волкан я пита, защо е дошла, а тя му предлага да се разделят!

-Отървах се от бебето!

-Моля! Какво говориш?

-Сега доволен ли си? Вече няма защо да се виждаме! Успокой ли се?

-И защо го направи без да ме питаш?

-Трябваше да те питам ли?

-Да! Трябваше, защото това е и мое дете!

-Татко! – Излиза Али, чувайки врявата пред вратата.-Какво става?

Дерин веднага си тръгва.

-А, нищо, малък проблем в работата! – отговаря Волкан.

Действието се връща в хотела. Асия се облича, а Мерт я пита, къде отива. Асия го пита, дали той ще каже на Бахар или тя. Смеейки се Мерт я пита за какво, а Асия му отговаря, за случилото се. Мерт си мисли, че тя се шегува и казва, че предлага да кажат и на Волкан. Асия му казва, че е сериозна, а Бахар и е приятелка и трябва да знае истината.

-Асия, аз няма да кажа за тази нощ на Бахар, а ти на Волкан! Той е този на който трябва да отмъстиш, не ни разбивай живота!

-За мен, ти, Дерия, Волкан и Бахар сте еднакви! Всички сте мой врагове! Слушай, искам всички финансови документи на Волкан и извлечение от банковата му сметка!

-Ти, заплашваш ли ме?!

-Да!

Излизайки от хотела Асия си мисли: „Синът ми, домът ми, животът ми, нищо свое няма да загубя в тази битка! Само ще премахна Волкан от живота си!

Действието прескача на сутринта. Асия казва на Али, че тя ще го откара на училище, а отвънка се сблъсква с Мерт, който се шегува с Али, а на Асия казва, че скоро ще се видят.

Сутринта Халюк пита дъщеря си, какво е станало с приятелят ѝ, с който е трябвало да ги запознае, а Дерин му отговаря, че са се разделили.

Волкан се обажда на Дария и я пита, дали Асия е в болницата, а тя изненадана от въпроса му го пита, къде може да е? И го пита, какво е станало, нали вчера ѝ е изпратил цветя?!

-Какви цветя?

-Какви цветя, Волкан?

-Бели рози!

-Аз?!

-Ти! Кой друг ще ѝ праща цветя? Асистентката ѝ ми каза, че си ѝ изпратил бели рози!

-Не съм ѝ изпращал!

В същото време Мерт изпраща съобщение на Асия, че ако довечера дойде в офиса, той ще ѝ даде всички документи.

Действието прескача! Асия е при Мерт и разглежда документите, като моли Мерт да ѝ го обясни по най-простия начин.

-Фирмата на Волкан е на загуба и от доста време не може да изплаща заплати, нито да си плаща наема!

-Как е възможно, нали всичко беше наред?

-От известно време, разходите на фирмата са повече от приходите! С една дума в скоро време Волкан ще фалира!

Асия го пита, дали е проверил личните сметки на Волкан, а той ѝ отговаря, че трябва да има основание за това, а той е намерил такова, но той трябва също да има изгода от това и тя трябва да направи нещо за него, утре!

Действието прескача в дома на Асия и Волкан.

Асия помага на Али да си напише домашните, когато на телефона, който си е оставила в спалнята пристига съобщение. Волкан се съмнява, че Асия му изневерява и посяга към телефона ѝ. „До вчера нямаше парола?!“ – казва си наум Волакн и започва да налучква каква може да е паролата, но Асия влиза в стаята, а той изпуска телефона ѝ, като се оправдава, че е получила съобщение и е щял да ѝ донесе телефона. Асия го пита, дали иска да види съобщението, а той отговаря, че не.

Бахар много иска да стане майка, а Мерт ѝ казва, че вече са опитал и не се е получило и трябва да разбере, че той не иска да става баща! Ядосана Бахар му заявява, че тя иска да стане майка и той трябва да го проумее!

На другия ден Бахар отива при Дария и ѝ казва, че трябва да забременее, защото ако нямат дете с Мерт, тя може да го загуби завинаги. Дерия ѝ обяснява, че едно дете не може да задържи едни мъж!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.