Тв новини

Утре (11-ти октомври) в „Откраднати мечти“ Ето какво ще видим

Джемил и Айше се оказват в сблъсък, като той повтаря, че техният брак е просто игра. Разстроена, Айше се затваря в стаята си, оставяйки Джемил с осъзнаването, че думите му са я засегнали. В жест на извинение, той подготвя специален сладкиш за нея.

Мерием се извинява пред цялото семейство пред Левент, който успокоява ръката й и й казва, че всичко е наред. Този момент изненадващо оставя Мелис в шок.

Айше е наранена, разбирайки, че Джемил възприема брака им като част от театрално представление за семейството. Тя се оттегля в стаята си, където изплаква сълзи.

С осъзнаването на болката, която е причинил на своята съпруга, Джемил решава да я изненада със сладкиш, опитвайки се да възстанови загубената им свързаност.

В имението на Метеханоулу, Мерием отново се обръща към Левент, който показва с подкрепата си, че вярва в нея. Този жест на доверие предизвиква гнева на Мелис.

Оказва се, че събитията са били сън на Мерием, когато Аслъ я събужда и я връща в реалността.

Докато Айше и Джемил се занимават с откровен разговор за отношенията си, Мелис звъни на Текин с план за отдалечаване на Левент и Мерием, като отвежда Йомер по-рано.

Бахадър продължава да се приближава към Аслъ.

Скърбящ за бъдещето разделяне с Йомер, Левент избухва в обвинения срещу Мерием. Ненадейно, Бедрие влиза в спалнята на Джемил и Айше, откривайки внука си да спи на земята.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.