Тв новини

„Свободна да избира“ – Новият индийски сериал, който заема мястото на „Остани с мен: Безкрай“ по NOVA.


Премиера на „Свободна да избира“ по NOVA: Новият Индийски Хит на Българския Ефир

Anupamaa стъпва в българския телевизионен свят като „Свободна да избира,“ и обещава да ви завладее с емоционалният си заряд и вълнуващ сюжет. Сериалът, който вече е станал едно от най-успешните заглавия в индийската телевизия, започва своето излъчване на NOVA от 23 октомври.

Всеки делничен ден от 13:30 до 15:00 ч., ще се наслаждавате на вълнуващата история на Свободна да избира, жена на средна възраст, чиито преданост и грижи за семейството й ще бъдат изправени на изпитание, когато научи за изневярата на своя съпруг. Този телевизионен хит отразява живота и силата на жената да преодолява трудностите.

Новият сериал ще заеме мястото на „Остани с мен: Безкрай“ и обещава да достави на зрителите удоволствие и вълнение. С участието на Рупали Гангули, Судханшу Пандей, Мадалса Шарма и Гуарав Кхана, „Свободна да избира“ обещава да ви завлече в света на интригите, любовта и възраждането.

Не пропускайте да следите този изключителен сериал, който вече е запленил сърцата на индийската публика, и ще направи същото и с вас!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.