Тв новини

Утре (11-ти октомври) във „Вятърничав“ Ето какво ще видим


Реян идва при Миран и му казва, че го обича и не може да живее без него. Младежът обвинява любимата си, че не му е повярвала и е послушала баща си.

Миран моли Реян да го остави. Момичето не сдържа сълзите си и си тръгва заедно с Фърат.

Миран остава сам със себе си и часове наред не спира да се измъчва дали е постъпил правилно.

Късно вечерта Миран отваря вратата на къщата и вижда Реян на стълбите. Девойката прегръща любимия си и му казва, че иска да изживее живота си с него.

Миран се държи резервирано и откарва Реян. Момичето се надява съпругът й да я закара в конака на Асланбей, но Миран продължава към този на Шадоулу.

Със сълзи на очи Реян се опитва да спре Миран и го моли да се върнат в дома си. Той обаче е непреклонен.

Миран изважда документите за развод и ги разписва пред очите на Реян. Девойката остава шокирана, когато вижда и собствения си подпис…

Миран изоставя Реян пред конака на Шадоулу и потегля с колата си. Момичето е съсипана и се опитва да спре любимия си, но безуспешно. Азат успокоява братовчедка си.

Реян влиза в конака и се нахвърля на Зехра и Хазар. Обвинява ги, че са подправили подписа й и са изпратили на Миран документите за развод. Те обаче категорично отричат…

Ярен разговаря с Шехрияр и пирува, че е постигнала целта си. Прислужница пита Ярен как е успяла да фалшифицира подписа на Реян върху документите за развод.

В това време Азизе влиза в стаята и разбира, че Шехрияр разговаря с някого от Шадоулу. Хваща я за косата и я изхвърля от имението.

Зехра нахлува в стаята на Ярен и й се нахвърля. Казва й, че знае, че е изпратила документите за развод на Миран.

Есма не може да повярва, че през цялото време Шехрияр е била къртица на Шадоулу. През сълзи тя й признава, че е била принудена…

Елиф звъни на Реян и я моли за прошка. Девойката се обвинява, че е съсипала брака й с Миран.

Реян прекъсва Елиф и й казва, че не е виновна. Моли я за услуга…

Елиф и Реян се срещат. Елиф успява да вкара тайно Реян в конака на Асланбей.

Реян влиза в стаята на Миран. Погалва го, докато той спи, и му казва, че го обича. На път е да го целуне, но се спира, след което излиза незабелязана.

Миран се събужда и открива писмо, оставено от Реян. Тръгва да я търси из конака, но не я намира.

Миран признава пред себе си, че иска да бъде заедно с Реян. Гьонюл дочува думите му и отива при него.

Миран е откровен пред Гьонюл и й изповядва болката си. Тя го съветва да отиде и да поговори с Реян…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.