Тв новини

Утре (09-ти юни) в „Откраднати мечти“ Дурмуш отива на пристанището


Дурмуш отива на пристанището, където работи Мерием, и пита шефа й къде е дъщеря му. Той го уверява, че не я е виждал.

Улвие казва на Левент, че сигурно родителите на Йомер го търсят и е редно да се обадят в полицията. Младежът отвръща на майка си, че момчето първо трябва да се възстанови.

Мерием се дегизира като санитарка. Една от медицинските сестри я вика да смени спалното бельо в една от стаите и тя се принуждава да се отдели от Йомер.

Айсел идва в болницата и носи нови дрешки за Йомер. Той обаче отказва да ги облече.

Хюлия звъни на Бахадър във фирмата и му вдига скандал, че Левент, Улвие и Айсел са отишли в болницата при някакво непознато дете, появило се от нищото. Заявява, че това никак не й харесва.

Хюлия заставя Бахадър да разбере кое е това дете и защо Левент и Улвие му обръщат такова голямо внимание.

Айше се обажда на Мерием и я уведомява, че баща й е идвал да я търси в дома й.

Увлие, Левент и Айсел напускат стаята, а Мерием се възползва, за да се промъкне при братчето си.

Улвие се връща в имението. Пред нея Хюлия проявява престорена загриженост за момчето. Бахадър се присъединява към тях.

Улвие изтъква пред сина си и снаха си колко бързо Левнет се е привързал към момчето. Хюлия продължава да подозира, че свекърва й крие нещо.

Мерием влиза в болничната стая на Йомер, но в това време идва Левент. Девойката се скрива.

Левент пита Йомер какво е правил в яхтата му онази вечер и дали жената, която е била с него, го е накарала да открадне кутията. Малкият мълчи.

Левент заявява на Йомер, че ако не му каже истината, ще се обади в полицията. В този момент Левент чува шум и отваря тоалетното помещение, където е Мерием. Тя си слага маска и излиза без да събужда подозрения у Йомер.

Едно от момчетата на Нериман се промъква в болницата и вижда Мерием.

Левент слиза до лафката, а в този момент Йомер взима обувките си и бяга от стаята.

Текин намира Дурмуш и му заявява, че е открил Йомер. Заставя го да го отвлече заедно с Доган.

Мерием се връща в стаята на Йомер, за да го вземе, но установява, че брат й е избягал. В това време и Йомер идва там. Двамата се засичат.

Йомер излиза пред болницата и започва да бяга. Левент се опитва да го настигне, но безуспешно. Малкият бяга по улицата. Мерием го забелязва и извиква името му. Йомер се обръща, но в този момент Дурмуш и Доган минават с буса и го отвличат.

Левент пресреща камиона и успява да освободи Йомер. Взима го със себе си и потеглят с колата му. Мерием се опитва да спре Левент, но безуспешно.

Левент води Йомер в имението. Мерием ги следва с такси, но осъзнава, че не може да влезе вътре.

Хюлия открито заявява недоволството си, че Левент и Улвие приютяват „сирачето“ в имението.

Мерием се среща с Айше и й разказва какво се е случило. Мерием забелязва дъщеря си и отива да подслуша разговора им. Дочува, че майката на Айше ще услужи на Мерием с пари, и решава да й ги вземе.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.