Тв новини

Днес (08-ми юни) в „Мрежа от лъжи“ Арас си спомня, че

Арас си спомня, че е щял да пътува преди катастрофата. Той влиза в къщата, в която живее, намира фотоапарата си и на него има снимка на Лейля.

Волкан обещава на Асия да уреди проблема с Али.

Али излива гнева си пред родителите си и разкрива на майка си, че баща му се е преместил на тяхната улица.

Дерин иска да знае защо Лейля е дошла чак до Текирдаг да търси Арас. Тя й признава, че двамата са се скарали и той си е тръгнал.

За да й попречи да стигне до Арас, Дерин казва на Лейля, че има контакти в полицията и болницата и ще провери дали той е в града.

Асия се среща с Арас и му разказва за Волкан и новата му къща.

Волкан съветва Али да не бъде толкова импулсивен, а да действа интелигентно спрямо майка си. Предлага му да действат заедно.

Арас казва на Асия, че си спомня жена от миналото си. Асия му казва, че тази жена може да е важна в живота му и не трябва да се срещат повече, докато той напълно не възстанови паметта си.

Гьонюл научава, че Волкан е наел къща в близост до тази на Асия.

Дерин моли Джерен да излъже Лейля, че в болницата няма човек на име Арас и обещава да й помогне да се помири със Селчук.

Нил се чувства отговорна за раздялата на Селчук и Джерен и иска да поправи нещата, но Селчук й казва, че е било негово решение.

Арас посещава Волкан в новото му жилище. Заявява му ясно, че знае какво цели, но той ще си остане само бащата на детето й. Волкан се зарича да открие негов недостатък и да го извади от живота на Асия. Предизвиква го да го удари, но Арас не го прави.

Бахар се обажда на Деря и й казва, че цялата кърви и я боли много корема.

Асия съобщава на Мелих какво става и го вика веднага в болницата.

Деря съобщава на Дерин и Гьонюл, че Бахар е по-добре, но ще има рискована бременност и не трябва да се стресира.

Следвайки съвета на майка си, Дерин действа спокойно и казва на Волкан, че приема приятелски развод. Волкан остава изненадан, а Дерин е щастлива от реакцията му.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.