Тв новини

Утре (09-ти март) в „Ямата“ Салих и Саадет са


Салих и Саадет са покрусени от смъртта на Сена. Той ѝ обещава никъде повече да не ходи без нея. Казва ѝ, че много я обича.

Султан се опитва да се погрижи за Ямач. Той я прегръща и си изплаква мъката.

Идрис и Чичото говорят за Ямач. Те не вярват, че младежът ще дойде на себе си.

Улуч отива да поднесе съболезнования. Чичото му обяснява, че ще се срещнат и ще поговорят как да решат проблема със стоката.

Ямач казва на Идрис, че не е трябвало да се връща в Ямата и не желае повече да бъде Кочовалъ. Моли Идрис да го пусне да замине.

Братята не искат да преговарят с хората на Седат. Седат се извинява на Ямач за причиненото, но все пак го кара и той да поиска извинение. Ямач взима пистолета на Седат и го убива.

Мелиха разказва, че е била отвлечена от Байкал, който ѝ е дал снимка. Така е разбрала кой е убиецът на Сена.

Идрис не може да повярва, че Едип отдавна е мъртъв.

Ямач посещава Аличо. Казва му, че заминава, но много го обича. Аличо не му позволява да тръгне. Уверява го, че където и да отиде, Сена ще бъде постоянно с него.

Идрис се обажда на Селим веднага да намери Ямач.

Идрис дава на Ямач снимката и му съобщава, че не всичко е така, както си мисли.

Ямач е категоричен, че не иска да знае нищо за Едип и неговото семейство. Сбогува се с Аличо, братята си и баща си, и си тръгва.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.