Тв новини

Утре (09-ти март) в „Една жена“ Ариф разказва на Енвер


Ариф разказва на Енвер какво е наговорила Ширин на децата и как е изпотрошила заведението на Емре. Енвер се заканва дъщеря му да си плати за стореното.

Ариф влиза в апартамента на Бахар и я успокоява, че Късмет е решила проблема с Джем и той повече няма да притеснява нея и Джейда. Бахар се чувства облекчена.

Ариф иска да знае защо Бахар не е споделила с него за бедите си. Майката на Нисан и Дорук отвръща, че не е искала да го вкарва в проблеми.

Ариф се усмихва с думите, че още първият път, когато се е появила в квартала, му е създала проблем и ще продължава да го прави до края на живота му. Бахар не се стърпява и го целува по устните.

Ширин минава покрай Джейда и Ариф и Джейда намеква, че злодейката ще влезе в затвора. Ширин излиза на улицата и започва да я гони параноя.

Ариф споделя с Джейда, че лекарят на Ширин отказва да сподели информация, тъй като е поверителна.

Бахар пробва червило и решава да се поглези един път, като го закупува.

Фазилет, Раиф и Джейда излизат на ресторант. Една жена приближава и заговаря Фазилет. Писателката представя Джейда за приятелката на Раиф. Джейда става щастлива и прегръща жената.

Хората на Джем завличат бащата на Арда във вана и Джем го кара да подпише документ, с който се отказва от Арда. Джем се обажда доволен на Късмет и я известява, че всичко е готово.

Късмет казва на Емре, че повече не иска да продължават връзката си.

Ширин предлага да помогне на Енвер, но той отказва с думите, че повече не желае нищо от нея.

Ширин изпада в истерия и заявява на баща си, че го мрази и ѝ се иска той да е бил умрял, вместо Хатидже.

Джейда целува нежно Раиф, а той я взима в скута си и двамата се разхождат заедно с количката из апартамента.

Ширин отива в апартамента на Бахар, а Дорук ѝ отваря. Детето говори тихо, тъй като Бахар спи, а Нисан е в банята.

Ширин забелязва, че малкият гледа през прозореца матрак, който е оставен насред улицата. Казва му, че тя ще слезе долу, а той да скочи през прозореца на матрака.

Дорук тръгва да го прави, а Бахар го сграбчва в последния момент. Дорук признава, че леля му го е накарала да скочи.

Бахар поглежда през прозореца и двете с Ширин срещат погледите си. Бахар я подгонва…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.