Тв новини

Утре (09-ти декември) в „Не пускай ръката ми“ Арда унижава Тунч


Eпизод: 39

Хюлия и Сумру говорят как да се отърват от свидетеля на пожара в заведението на Кемал.

Месут настоява да продадат апартаментите на зелено и да преведат парите на фирмената сметка.

Азра забелязва раните по ръцете на Дженк и го пита дали пак се е бил. Той отговаря, че е трябвало да даде урок на някакви момчета.

Фатма е притеснена, че може да изгуби Мерт, ако момчето излезе на сцена.

Хюлия иска да подпиша договор със Сумру за партньорството им. Сумру съобщава на своята бизнес партньорка, че Азра се е преместила да живее в имението на Фериде.

Джансу се обажда на Дженк и го разпита за Азра. Той отговаря, че трябва двете да се видят и да говорят.

Арда отново унижава Тунч.

Азра казва на Дженк за сделката си с Азми. Той я пита дали наистина ще си тръгне, ако намери Мерт.

Ефкан и Мелис се разхождат. Тя се интересува дали е говорил с баща си за годежа.

Директорът подписва договора за проекта в детските домове.

Ефкан и Мелис искат разрешение да започнат официална връзка, Фериде не е много очарована. Ефкан излиза да говори по телефона и Азра чува разговора. Остава изненадана, че той очаква след годежа си да разполага с много пари.

Хюлия кани Сумру на вечеря. Пита гостенката си дали Месут е дължал пари на покойния Кемал. Двамата се чудят какво да излъжат. Хюлия ги разкрива и ги пита има ли още нещо, което да крият от нея.

Серап се извинява на свекърва си. Казва ѝ, че е направила всичко заради децата си.

Гьонюл хваща Назъм да краде от продуктите на ресторанта. Заплашва го, че ако не върне откраднатото, ще го предаде в полицията.

Азра разкрива на Дженк за подслушвания по неволя телефонен разговор на Ефкан. Той отговаря, че ще се погрижи. Двамата отново се скарват, защото Дженк е взел локацията на момчетата от нейния телефон и ги е пребил.

Азра го пита защо все я спасява и се върти тихо край нея. Казва му, че се държи с нея като с много близък човек. Дженк едва не се изпуска, че я обича. Ядосва се на себе си и започва да троши чиниите в кухнята…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.