Тв новини

„Не пускай ръката ми“: Самоубийство на Едже, сурово отношение на Мерт към Азра


Самоубийството на Едже представлява сериозна заплаха за живота на Дженк и Азра. Сега братът на Едже, Кадир, има цел; Дженк ще бъде държан отговорен за смъртта на сестра му. Когато Кадир получава доказателства, които засилват съмненията му и гневът му нараства все повече и повече. Фериде споделя с Азра, че пътищата на Али и Мерт са се пресичили в периода, когато Мерт се е загубил. Това допълнително засилва подозренията на Азра относно Сумру. Азра научава за странната смърт на баща си и започва съдебно дело. Докато Тарък, преминавайки в редиците на баща си, преживява голяма грешка, той има последен шанс. Тарък се появява пред Азра и й признава любовта си. От друга страна, Фатма предприема действия, за да наруши спокойствието на Сумру. С този страх Сумру полага всички усилия да да се доближи до Фатма и моли за помощ Азми. Но Фатма се изправя срещу нея по начин, който никога не е очаквала. Бурхан продължава да заплашва Джансу, принуждавайки Сумру да работи усилено. Любовта между Азра и Дженк става все по-силна, докато Дженк се стреми да разтопи леда между Азра и Мерт.

Азра отново се опитва да спечели любовта на Мерт, въпреки суровото му отношение към нея… Фатма, чийто път се пресича с Бурхан, се сблъсква със Сумру и  изправена пред нова заплаха, която я принуждава да позволи на Фатма да вземе Мерт при нея за известно време. Фатма обаче не се задоволява с това и продължава да създава проблеми на Сумру. От друга страна, Азра, заедно с Четин, разследва странната смърт на баща си. Междувременно Дженк се опитва да намери писмото, което се изгубва от колата му. Внезапното изчезване на Джансу допълнително усложнява отношенията на Дженк и Азра.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.