Тв новини

„Не пускай ръката ми“ Азра и Мерт се срещат!


Когато Дженк признава чувствата си към Азра на майка й, Серап започва да търси начини да я изведе от къщата възможно най-скоро. Първо, тя се опитва да вземе цялото наследство на сина си в свои ръце, което принуждава Серап да вземе сурови решения. Дженк се опитва да разбере дали Азра го е чула да признава любовта си към нея на майка й. От една страна, Азра е щастлива, защото е чула признанието на Дженк, но от друга знае, че я чакат още трудни дни.

След като майката на Дженк се намесва, Азра е изправена пред внезапно решение, което ще доведе до много конфронтации. Срещата с Арда и Мерт на едно и също място, вече Мърт е на една крачка по-близо до Азра. Разбира се, тя не е единствената, която се приближава към Мерт. Сътрудничеството на Сумру и Азми ще доведе до опасна среща

Още не насладила се да се на радостта от срещата с брат си, Азра е разбита от факта, че Мерт избира Сумру. Въпреки факта, че Азра не иска да напусне Мерт нито за миг, той вярва, че Азра го е изоставила. Тази ситуация ще даде началото на голям конфликт между Сумру и Азра. Фатма отново преживява най-големия шок в живота си, защото Мерт й беше отнет, по начин, по който загуби детето си в миналото. Фатма ще търси начини да върне Мерт. Докато Дженк се опитва да изгради връзка между Азра и брат й, Кадир вече е започнал да осъществява злите си планове. Кадир ще натисне бутон, за да завладее семейство Челен отвътре!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.