Тв новини

Утре (07-ми юни) във „Вятърничав“ Гьонюл, която пред

Гьонюл, която пред Шадоулу се представя за сестра на Миран, пита насаме Реян дали наистина желае да се омъжи. Девойката с неохота й доверява, че бракът е насила, а тя въодушевено й обещава, че ще направи всичко възможно сватбата да не се състои.

Гьонюл отива при Миран и му казва, че Реян не го иска за съпруг. Той обаче й отвръща, че въобще не се интересува от мнението й, и категорично заявява, че двамата ще се оженят. Гьонюл остава шокирана и видимо разочарована.

Миран пресреща Реян в конака, а тя се опитва да му избяга. Обвинява го, че е вятърничав и първо е поискал братовчедка й Ярен, а той й отвръща, че винаги е желал само нея. Момичето остава заслепено от харизмата му. Двамата са на път да се целунат, но Реян се отдръпва.

Азат отива да говори с Миран и го заставя да се откаже от сватбата с братовчедка му. Той обаче не отразява заплахите му и го подминава.

Същевременно Реян споделя на майка си, че с Миран са се видели насаме и той й е казал, че никога не е искал Ярен.

Зехра пита дъщеря си дали иска Миран за съпруг, а тя срамежливо поклаща глава. Девойката е на крилете на любовта, а Миран започва да й изпраща съобщения по телефона. Реян го моли да й направи люлка.

Вечерта Миран праща бележка на Реян, че я чака пред вратата. Тя излиза, а Миран й предлага да отидат да се разходят с коня. Реян първоначално се дърпа, страхувайки се, че дядо й ще ги разкрие, но накрая щастлива се съгласява.

Миран води Реян на скалите, където е построил люлка специално за нея, и започва да я люлее право към пропастта. Двамата се връщат в конака и се хващат за ръка.

На следващия ден братовчедът на Реян – Азат, отива при нея и й дава думата си, че ще направи всичко възможно да не я омъжат по принуда. Тя обаче го спира и му заявява, че иска да бъде с Реян. Азат си тръгва съкрушен.

Същевременно приятелят на Миран – Фърат, го вижда да си чати с Реян, и му намеква, че май е хлътнал. Той обаче му отвръща, че не е забравил защо е тук.

Ярен изхвърля дрехите на Реян и гневна ги подпалва. Насух е на път да й посегне за действието й, но не посмява.

Същевременно Реян и Миран са заедно със семействата си в бижутерия, за да изберат гривна за бъдещата младоженка. Азат нахлува вътре и с юмрук поваля Миран на земята. Младежът успява да запази самообладание и не му отвръща.

Вечерта Реян се връща в конака, а Ярен я пресреща и я обвинява, че й е отнема мъжа, когото е обичала. Кара я да си признае, че не иска Миран, но Реян със сълзи на очи й признава, че е влюбена. Ярен заявява на сестра си, че от тук нататък вече са смъртни врагове.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.