Тв новини

Утре (07-ми декември) в „Обещание“ Саваш показва на Емир


Саваш показва на Емир куфарчето с пари и му казва, че трябва да съставят план.

Масал упреква Кемал и Нарин, че са я лъгали и заблуждавали относно развода. След това се усмихва и признава, че не са успели да я измамят, защото от самото начало е знаела, тъй като ги е видяла край басейна.

Масал допълва, че съжалява, че Кемал и Нарин са минали през това заради нея. Нарин и Масал се прегръщат. Кемал също се присъдинява към тях.

Емир предлага на Саваш да помогнат на Исмаил да избяга в чужбина, а в замяна той ще им върне Фидан, Бейхан и Джавидан. Саваш приема плана.

На Бейхан ѝ става зле, тъй като не си е пила лекарството. Джавидан моли за помощ, защото старата може да изпадне в диабетна кома.

Саваш поръчва да бъдат изработени фалшива лична карта и фалшив паспорт за русия.

Емир и Саваш преговарят плана, според който Исмаил ще поеме към гръцки остров с яхтата на Саваш с пари, фалшива лична карта и паспорт. Там ще го посрещне бившият партньор на Емир, който ще го отведе в Италия.

Исмаил приема предложението на Саваш и Емир, но заявява, че сам ще избере мястото и времето на размяната.

Баран носи оръжия, които могат да им потрябват, ако планът се обърка. И тримата си слагат броножилетки.

Хората на Исмаил развързват Джавидан, Бейхан и Фидан. Трите имат надежда, че ще бъдат спасени скоро.

Масал споделя с Нарин, че вече се чувства в безопасност и щастлива със семейството си. Допълва, че вече я приема за своя майка.

Озан се озлобява още повече, разбирайки, че Нарин и Кемал не се развеждат и врагът му е щастлив. Злодеят изважда оръжие и тръгва.

Баран, Емир и Саваш пристигат на мястото на размяната.

Кемал, Нарин, Масал, Мюневер, Шехрие и Мерт излизат заедно на обяд. Всички си правят обща снимка.

Озан си слага маска и прониква в имението на Кемал. Той се прицелва в Масал и стреля. Дъщерята на Кемал се свлича на земята.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.