Тв новини

Утре (07-ми декември) в „Една жена“ Сарп купува много


Сарп купува много лакомства за децата, а Ширин намеква пред всички, че бащата е богат, затова и получават всякакви неща.

Бахар взима сладките и заявява, че ще ги ядат след вечеря. Тя припомня на Сарп, че Нисан и Дорук са свикнали на малко и не иска това да се променя.

Ширин носи кутията с роклята на Бахар и тя се панира. Бърза да я прибере, а сестра ѝ настоява да я отворят веднага. Бахар се развиква на Ширин.

Ширин кани Емре на вечеря по настояване на родителите си.

Джейда се ядосва и се изпуска пред Ариф, че Бахар и Сарп живеят в една къща. Ариф се разстройва, затваря се в стаята и заплаква.

Дорук настоява пред всички Бахар да отвори кутията, но тя отказва. Сарп също е любопитен да види какво има вътре, а Ширин нарочно изнася кутията.

Бахар се принуждава и я отваря. Установява, че Незир е пратил тоалет за обрязването на Дорук.

Пъръл си търси мобилния, а Суат ѝ обяснява, че му се е счупи дисплея и е поръчал нов. Пъръл заявява троснато, че веднага си иска телефона.

Суат настоява да разбере защо Пъръл иска да си върне телефона. Тя е принудена да си признае, че на него има снимки на Сарп и Ширин, които възнамерява да прати на Бахар.

Идил иска 20 хиляди от Ширин, иначе ще издаде на Емре, че Арда е негов син, той ще се събере с Джейда и така Ширин ще го загуби.

Ширин започва да се смее и отвръща, че Емре не я интересува. Идил се досеща, че целта ѝ е Сарп, а Ширин потвърждава.

Пъръл получава телефона обратно.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.