Тв новини

Утре (06-ти юни) във „Вятърничав“ Миран споделя със своя приятел Фърат, че

Миран споделя със своя приятел Фърат, че най-накрая ще довърши отмъщението си към Шадоулу, омъжвайки се за Реян. След две години, в които е успял да спечели доверието им като техен бизнес партньор, сега е време да влезе в семейството и да им отнеме всичко, включително и честта.

В конака Насух пита Ярен дали иска да се омъжи за Миран, а тя му припомня с оскърбление, че първо са поискали братовчедка й, вместо нея.

На вечеря Насух заявява, че тази вечер Реян ще вечеря в кухнята. Хазар твърдо се възпротивява, става от масата и отива при дъщеря си.

Реян е разстроена от отношението на дядо си и се чуди защо той се държи така с нея. Миран заявява, че в петък ще отиде да иска официално момичето. Насух няма търпение да даде внучка си на преуспяващия бизнесмен, за чийто произход дори не подозира.

Миран посещава баба си Азизе и й заявява, че скоро ще може да се върне в Мидят с високо вдигната глава. Реян си спомня моменти от срещата си с Миран.

Хазар споделя на Зехра, че Миран първо е поискал да се ожени за Реян, но Насух се е възпротивил. Азизе е доволна, че чрез Миран най-после ще опозори семейство Шадоулу, погубило децата й.

Миран отива в конака, за да иска ръката на Раян заедно с леля си Султан и братовчедка си Гьонюл, които представя за свои майка и сестра.

Всички остават шокирани, когато Султан казва името на Реян, а Джихан и Насух твърдо се възпротивяват на Миран и му заявяват, че ще му дадат Ярен. Младежът обаче отвръща, че е убеден в избора си, и Насух е принуден да се съгласи.

Бясна Ярен отива при Реян в конюшнята и от яд я хваща за косата и започва да я скубе. Обвинява я, че е омагьосала Миран, и получава нервна криза.

Зехра вика дъщеря си, а тя със сълзи на очи й заявява, че не иска да се омъжи. Девойката обаче успява да запази самообладание и отива в къщата.

Насух слага халките на Реян и Миран. Азат, братовчедът на Реян, и Ярен са съкрушени…

На следващия ден Султан и Гьонюл идват в конака, за да посетят бъдещите си сватове, и да дадат подарък на бъдещата булка.

Гьонюл остава насаме с Реян и я пита дали наистина обича Миран. Девойката се опитва да отклони въпроса й, но накрая й признава, че бракът ще бъде по принуда.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.