Тв новини

Утре (06-ти юни) в „Откраднати мечти“ Мерием забелязва, че


Мерием забелязва, че Йомер е излязъл да играе с децата от квартала с костюма си на пират.

В това време пристига Дурмуш, който предлага да откара дъщеря си до заведението на пристанището, в което работи, а Йомер – в детската градина. Двамата се качват в камиона на Дурмуш.

В имението Улвие гледа снимка на внука си Ефе и не сдържа сълзите си. Бахадър се опитва да успокои майка си.

Левент акостира в Истанбул. Отваря дървената кутия, в която съхранява чорапките на изгубения си син.

Левент минава покрай заведението, в което работи Мерием, и без да иска се сблъсква с нея. Тя изпуска подноса си.

Мерием се извинява на Левент, но той остава безмълвен и си тръгва без да каже и дума. В това време Дурмуш забелязва луксозната яхта на младежа.

Хюлия разбира, че Улвие се преструва на болна, и решава да я разобличи пред Левент.

Дурмуш оставя Йомер в детската градина.

Левент се прибира в имението. Преди да прекрачи прага, си спомня съпругата и сина си, и не сдържа емоциите си. Семейството му го посреща и го прегръща.

Дурмуш планира да извърши обир на яхтата на Левент. За целта решава да използва малкия Йомер, който има таланта да отключва всичко.

Левент отива първо в стаята на майка си. Улвие се разплаква, когато вижда сина си, и го прегръща.

Колежката на Мерием я моли да поеме и нейната смяна вечерта. Девойката се принуждава да повери грижите за Йомер на Дурмуш.

Левент си спомня как маскиран мъж е убил съпругата му и е отвлякъл невръстния му син.

Дурмуш се възползва, че ще бъде сам с Йомер, и урежда обира със сестра си Нериман и нейните подчинени. Лъже Йомер, че ще отидат на пристанището, за да си играят на пирати.

Хюлия води в имението един от най-добрите кардиолози в Турция, за да прегледа Улвие. Тя се опитва да откаже прегледа, но Хюлия настоява, преструвайки се на загрижена за свекърва си.

Мерием се връща у дома и установява, че Йомер и Дурмуш ги няма. Изпада в паника и веднага тръгва да ги търси.

Лекарят е категоричен пред Левент, че майка му не е болна. Младежът се връща бесен в стаята на майка си и я обвинява, че го е излъгала.

Разгневен, Левент напуска имението и се отправя към пристанището, за да отплава с яхтата си. Улвие не успява да го спре.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.