Тв новини

Утре (01-ви декември) в „Не ме оставяй“ Ето какво ще видим


Арзу е принудена да потвърди пред Тарък лъжата, че бебето на Мелтем е добре.

Тарък признава пред Арзу, че нещо го е карало да се съмнява в бременността на Мелтем, но щом тя потвърждава, че всичко е наред, вече няма съмнения.

Щом остава сама, Арзу захвърля букета от Орхан.

Айсел / Айше настоява да разговаря насаме с Леман. Признава, че е скрила истината от семейство, защото се е срамувала от живота си до този момент.

Гьонюл е допусната в интензивното при Юсуф. Говори му за техните най-хубави моменти и плановете им за бъдещето.

Леман наблюдава как Айсел / Айше искрено се измъчва заради случилото се с Юсуф.

Гьонюл и Фирузе са неотлъчно до Юсуф в болницата ден и нощ…

Айсел / Айше отива в полицейското управление и издава адреса на Азис. Ферит открива, че Айсел не е в апартамента.

Уважаеми зрители, бихме искали да ви уведомим, че от 11 декември стартира новият  канал bTV Story, който ще замени досегашния bTV Lady. Излъчването на хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ се измества единствено там, като поредицата ще върви абсолютно всяка вечер от 21:30 ч. по bTV Story.

В ефира на bTV Story от 11 декември централно място ще заемат най-новия сериал на Къванч Татлъту – „Семейството“ (всеки делник от 19:00 ч.) и най-провокативният турски сериал, създаван някога – „Златно момче“ (всеки делник от 20:00 ч.).

bTV Story ще запази позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори в България.

По-късно Айсел / Айше се завръща в дома на Леман и заявява, че е била в полицейския участък…

В същия момент полицията нахлува на адреса на Азис и го арестува. Ешреф моментално е уведомен. Той е сигурен, че Айше е издала местонахождението на Азис.

Докато Гьонюл говори на Юсуф, той идва в съзнание…

3 дни по-късно. Бора тайно наблюдава Гьонюл, седнала на пейка пред болница в отлично настроение, тъй като Юсуф се подобрява и предстои да бъде изписан.

Мюжгян звъни на Бора, а той я уведомява, че има нов план как да спечели Юсуф.

Бора изпраща цветя на Гьонюл в болницата, което изкарва от релси Юсуф. Той се вбесява, че Бора продължава да сваля любимата му.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.