Тв новини

Утре (01-ви декември) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Сехер и Яман излизат на разходка в гората край хотела. Яман отбелязва, че мястото прилича много на това, на което са нощували.

Сехер си спомня кошмарната нощ, в която Яман е бил ранен, а тя се е погрижила за раната му.

Сехер отбелязва, че все едно са минали години… Яман я пита дали вече не е забравила тази нощ. Сехер признава, че тогава е изживяла истински ужас, след като на сутринта не ги е открила с Юсуф.

Сехер заявява, че в този момент си е мислила, че Яман е отвел Юсуф, но впоследствие двамата са се върнали.

Яман отвръща на Сехер, че заедно с Юсуф вече са „ние“, като едно истинско семейство. Тя се смущава.

Емоциите побеждават Сехер и тя се разплаква… Яман я успокоява, като я уверява, че щом са заедно, ще се справят с всичко.

Неочаквано, двамата чуват силния лай на куче, което се приближава към тях. Сехер се скрива зад Яман, а той ѝ казва да не се страхува.

В главата на Сехер нахлуват спомени от миналото, когато Яман я бе затворил в котелното и бе вързал кучето си при нея.

Яман веднага се досеща какви са мислите на Сехер и я уверява, че всичко е останало в миналото.

Сехер и Яман се качват на лодка и се разхождат по езерото.

Вечерта Яман сюрпризира Сехер с романтична вечеря. Тя остава приятно изненадана и отбелязва, че всичко изглежда повече от прекрасно.

Сехер отбелязва, че сякаш нещо липсва, и изважда от чантата си камъчета, които символизират всяка частичка от тяхната история.

Уважаеми зрители, бихме искали да ви уведомим, че от 11 декември стартира новият канал bTV Story, който ще замени досегашния bTV Lady. Излъчването на хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ се измества единствено там, като поредицата ще върви абсолютно всяка вечер от 21:30 ч. по bTV Story.

В ефира на bTV Story от 11 декември централно място ще заемат най-новия сериал на Къванч Татлъту – „Семейството“ (всеки делник от 19:00 ч.) и най-провокативният турски сериал, създаван някога – „Златно момче“ (всеки делник от 20:00 ч.).

bTV Story ще запази позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори в България.

Сехер заявява на Яман, че Юсуф ги е обединил, и му благодари за всичко, което е направил за тях. Девойката признава, че се чувства в безопасност, когато Яман е до нея.

Яман отвръща на Сехер, че откакто тя се е появила в неговия живот, той коренно се е променил. Той е на път да ѝ признае, че е влюбен в нея, но сервитьорката ги прекъсва. Тя им заявява, че имат гост…

В този момент Зухал влиза в лобито на ресторанта с папка в ръка. Яман побеснява, когато я вижда, още повече, че е прекъснала най-важния за него момент.

Оказва се, че докато е поливала цветята на Зия, Икбал се е натъкнала на скритата папка с фалшификати.

Яман нарежда на Зухал моментално да напусне ресторант. Тя хвърля папката на една от масите и си тръгва по-доволна от всякога…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.