Любопитно

Tрите зодии, към които месец май ще бъде особено щедър


Това са Овен, Рак и Везни

Месец май през тази година ще има чудесна енергия и много от транзитите ще подкрепят начинанията на представителите на всички зодии. Има обаче няколко зодиакални знаци, които ще бъдат особено подкрепени през следващите дни и ще имат възможността да издигнат личните си преживявания на едно ново ниво.

Юпитер се намира в Овен, което ни говори, че ще имаме възможност за разрастване на проектите, мечтите и начина си на мислене. Венера също се намира в знака на Овена, което пък би могло да доведе до чудесен избор в романтичния живот. Не забравяйте обаче, че Меркурий вече стана ретрограден и винаги имайте едно наум, преди да предприемете дадена стъпка. Добрата новина е, че звездите винаги ни подготвят предизвикателства, с които можем да се справим, стига да впрегнем силите си по правилния начин. Предстои ни и важно лунно затъмнение на 15-ти май, което вероятно ще събуди желанието ни да преподредим живота си и да му вдъхнем нов смисъл.

Ето и кои са трите зодиакални знака, към които месец май ще бъде особено щедър:

1. Овен

Сигурно вече сте се досетили, но настоящият месец ще бъде прекрасен за представителите на зодия Овен. Споменатите транзити ще им дадат особена сила, която ще им даде възможността да постигат целите си с лекота. Много е вероятно през май Овните да се чувстват сякаш непрекъснато са на състезание и да бъдат леко напрегнати, но това всъщност подкрепя техните иновативни идеи, които е добре околните да послушат. Възможно е ретроградният Меркурий да ги забави, но това не трябва да ги притеснява – ще бъде временно, пише woman.bg.

2. Рак

Лунното затъмнение от 15-ти май ще бъде особено силно за Раците и ще им вдъхне кураж. То ще ги накара да смятат, че могат да постигнат абсолютно всичко, стига само да го поискат. Месец май не е период, в който Раците да се оттеглят или да запазят неутрална позиция. Той иска от тях да заемат своето място и да изиграят важна роля в промените, които очакват да видят в живота си. За представителите на този зодиакален знак е особено важно да се доверят на околните, за да се убедят, че така могат наистина да повдигнат планини и да внесат истински размествания в пластовете на емоционалния си свят. Ако пък си позволят да бъдат раними и отворени, имат възможността да изживеят истинската романтика, такава каквато досега са виждали само в мечтите си.

3. Везни

Везните обикновено най-много се притесняват от ретроградния Меркурий, но този месец той ще бъде на тяхна страна. Комуникацията с околните ще се издигне на нова висота и ще бъде изключително успешна и ясна. Юпитер пък ще подпомогне Везните в това начинание и те ще могат успешно да излязат извън зоната си на комфорт. Затова астролозите съветват представителите на този знак, ако имат мечта, която отлагат отдавна и ако тя е изключително нетипична за тях – задължително да предприемат стъпки за нейното осъществяване през месец май!