Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз и Ендер атакуват Шахика, но…


Ендер пита Шахика, как е могла да извърши такава идиотщина и да отвлече Ийт. Шахика казва, че си отмъстила на Ендер. Тя я предупреждава за действията, които тя преди това е  извършила  с Йълдъз с цел да я злепостави. Ендер  й отговаря: ти какво очакваш, аз да стоя със скръстени ръце и да позволя ти да навредиш на сина ми? „Следващият път ще дойде истинска полиция, заплашва я Шахика, – и ще видиш сина си зад решетките“. „След като имаш такава сила, защо не го направиш още сега?“ –  пита я Ендер. „Моли се  нищо да не ти се случи, казва й Шахика, но ако ти се опиташ  да ме отстраниш,  ще видиш, какъв ще е резултата. Смятах те за по-умна, подхвърля Шахика, голяма глупачка се оказа!“

Ендер си дава, вид че е приела условията на Шахика и казва че повече такива грешки няма да прави. Шахика я пита какво е разказала на брат й. Ендер отрича да е казала каквото и да било  на Кая. Шахика и  се заканва, че ако информира брат й и тя научи, ще я унищожи.

Ендер и Йълдъз се срещат в едно кафе. Йълдъз й казва, че ако Халит разбере за тяхната среща, ще я убие. Ендер я успокоява: какво ли не им се случило на тях и  те все са успявали да се справят. Четири човека са се обединили и ще могат да се справят с Шахика. Ендер заявява, че трябва да направят, така че Халит да нападне Шахика.

Злодейката Шахика се отбива в офиса на Халит. Тя казва, че иска да си имат взаимно доверие между тях двамата. Халит заявява, че той се съмнява в нея. Те имат бизнес отношения, но Халит не й се доверява.

Ендер обсъжда с Йълдъз какво да направят, така че Халит да види Шахика и Надир заедно. Ендер казва на  Йълдъз, че трябва да се срещне с Надир. Йълдъз отказва. Ендер я успокоява, че няма да й се налага да флиртува с него. Само трябва да му се обади и да му насрочи среща, така Халит ще го хване, заедно с Шахика.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.