Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 6 (Ето какво ще видим)


Хуан предприема по-агресивен подход, за да разгадае тайната на близнаците. Той зловещо предупреждава Норма, че е готов да използва сила, ако се наложи, и подготвя почвата за драматична конфронтация. Напрежението се засилва, когато Хуан неволно подслушва разговора на близнаците и разкрива връзката им с Адела Кареньо.

Междувременно се развива смразяващ инцидент, когато Сара Елизондо прави рутинно посещение в банката. Към нея се приближава мъж с нож, за да я ограби. На пътя му се изпречва Нино, който познава нападателя и го спира.

В университета Габи се сблъсква с Нино и се оплаква, защото той не отговаря на обажданията ѝ. Нино предупреждава приятелката си, че майка ѝ не бива да е сама, защото Сан Маркос се е превърнал в опасен град.

Росарио Монтес се запознава със загадъчния Андрес Рейес. Росарио го попита за изчезналия му баща. Тя го кани в новия си бар и се интересува от наемането на музикалната група на сина на Франко Рейес.

Ромина търси напътствия от своята кръстница. Кръстницата на Ромина я съветва, че вместо да се отнася зле със сина си, тя трябва да го научи как да накара Оскар Рейес да им дава повече пари.

Норма и Химена разговарят за промените в браковете си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.