Тв новини

Остани с мен: Безкрай – Епизод 30 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 30 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Митхила се сеща, че отдавна не е точила ножовете. Прия я наблюдава и се чуди дали Митхила е тази, която е написала заплашителното писмо. Митхила се приближава до един мъж. Прия се скрива и наблюдава. Митхила усеща присъствието ѝ и я вика. Те разговарят и Прия пита за мъжа. Митхила обяснява, че мъжът е отдавна точи ножове на семейството. Прия решава, че Митхила не е човека, който я изнудва.

Млекарят доставя мляко на Прия. Тя го взема на горния етаж, докато размишлява върху това, кой я изнудва. Гопика и Прия говорят. Прия се опитва да скрие писмото. Гопика закачливо я съветва да се усмихва повече. След това Прия се сблъсква със запитването на Гопика за въпроса от предишния ден. Писмото на Прия пада и тя вижда, че Минал се кани да го прочете. За да я разсее, Прия залива Минал с мляко. Минал вика за помощ. Членовете на семейството се втурват да помогнат на Минал.

Прия обяснява, че е станал инцидент. Митхила я пита защо е носила млякото на горния етаж, вместо да го сложи в кухнята. Прия дава своето обяснение. Семейството вижда писмото. Сакшам пита за него. Прия изпада в паника. Чираг взема писмото от ръката на Минал, за да го прочете, но разбира, че то е мокро и не може да се прочете заради млякото. Сакшам настоява Прия да каже истината.

Прия твърди, че писмото е била просто брошура за фитнес. Тя отново се извинява на Минал, която ѝ казва да не повтаря грешката и след това киха. Гопика предлага на Минал да вземе топла вана, за да избегне настинка, и ѝ помага да влезе вътре. Сакшам се възхищава на грижовността на Гопика към Минал. Той иска да говори с Прия, но се въздържа заради неодобрителния поглед на Митхила. В крайна сметка Митхила си тръгва и Сакшам отива в стаята ѝ, за да се извини, че е пропуснал пуджата предишната вечер, като обяснява умората си.

Митхила казва, че действията му са били погрешни, но оценява честността му. Тя изтъква, че Гопика е чула молитвата му към Бог за сделка, поради което е организирала пуджата. Митхила съветва Сакшам да се извини на Гопика, която работи усилено, за да направи връзката им успешна. Сакшам се съгласява и тръгва, за да изпълни съвета на Митхила.

В стаята си Прия продължава да размишлява кой може да ѝ изпраща заплашителни писма. Тя обмисля възможността зад това да стои Гопика или Митхила. Тя започва да се тревожи, мислейки, че някой може да е разбрал плана ѝ. Междувременно Гопика моли Минал да се изкъпе и предлага да изглади сарито ѝ, докато тя се освежи. Минал изразява благодарност и отива в тоалетната, оставяйки Гопика да изглади сарито ѝ.

Сакшам пристига в стаята и се усмихва, когато вижда Гопика. Той изразява благодарност за грижите ѝ към майка му, а Гопика отбелязва, че тя също се смята за дъщеря на майка му. Сакшам я кани да се присъедини към него, но Гопика обяснява, че трябва да изглади сарито. Сакшам я моли да свърши задачата и след това да отиде с него, с което Гопика се съгласява. Междувременно Анант разпитва Рамила за новопридобитото ѝ богатство и тя му разкрива, че е получила предложение за модел. Анант ѝ се подиграва, което води до спор между тях.

Сакшам отвежда Гопика в кухнята. Тя му предлага да му направи зелен чай. Той признава на Гопика, че този път той иска да направи правилно ладду, за разлика от предишната вечер, когато го е направил само за показ. Гопика с радост се съгласява да помогне. Прия търси Сакшам. Гопика му помага да направи ладду. Гопика поглежда Сакшам с обич и избърсва брашното от лицето му. Сакшам оценява добросърдечността на Гопика и нейната отдаденост на семейството му. Заедно те успешно правят ладду и решават да го подарят на Бог.

Когато вижда Гопика и Сакшам заедно, Прия се вбесява и решава да развали ладдуто. Тя се втурва към Гопика, която носи ладдуто. Гопика казва на Сакшам, че той е направил ладдуто, затова настоява той да го представи. Опитът на Прия да се намеси се проваля. Сакшам се кара на Прия за действията ѝ и изразява благодарност към Гопика, че е предотвратила съсипването на ладдуто. Той моли Гопика да отиде с него и двамата си тръгват. Гопика и Прия разменят погледи, преди Сакшам и Гопика да си тръгнат.

Прия спира Сакшам и изразява смущението си от промяната в поведението му. Тя споменава предишната вечер, когато са пропуснали пуджата и са се забавлявали заедно, докато са пили. Прия също така повдига въпроса как той ѝ е казал, че е нещастен в брака им и не харесва Гопика.

Сакшам се противопоставя на твърденията на Прия и заявява, че никога не е казвал, че не харесва Гопика. Той пояснява, че макар да е бил леко пиян предишната вечер, е наясно с действията и думите си. Прия повдига въпроса за прегръдката, която са споделили, а Сакшам твърди, че да прегръщаш приятел е нормално и безобидно. Той признава, че двамата с Гопика може да не са най-съвместимата двойка, но като съпруг и съпруга имат отговорности, които трябва да изпълняват. Той хвали Гопика за това, че се грижи за семейството му.

Прия се опитва да задълбочи въпроса, като пита дали е споделил с някого за инцидента с прегръдката. Сакшам е объркан и не отговаря, без да разбира защо такава дребна подробност има значение. Той се подготвя да си тръгне, оставяйки Прия разочарована. Тя се замисля кой може да стои зад изнудването, ако Сакшам не е казал на никого. Гопика се приближава до Прия, изразявайки намерението си да обсъдят незавършения разговор от предишната вечер, след като даде закуска на Митхила. След това тя си тръгва.

Прия се чуди дали зад изнудването може да стои Гопика. Гопика отива в стаята на Митхила, за да ѝ занесе закуска. Митхила е доволна, като отбелязва как се е променило поведението на Сакшам. Тя признава, че предишната вечер ладуто не е било направено с искреност, но днешното, които е приготвил с Гопика е. Гопика изразява щастието си. Тя уверява Митхила, че работи за укрепване на връзката им.

Митхила предупреждава, че връзката може да бъде съсипана, ако се намеси трети човек, и моли Гопика да се погрижи никой няма да застане между нея и Сакшам. Гопика уверява Митхила, че ще защити връзката им. Митхила я благославя и решителността на Гопика я прави щастлива.

В стаята на Прия, някой оставя още едно писмо на масата ѝ. Прия се връща и е шокирана да открие още едно заплашително писмо. Писмото я призовава да се срещне с подателя в склада същата вечер. Прия се чуди за самоличността на подателя. Тя се среща с чичо си, който не играе ролята си. Тя му се кара и му помага да се качи в инвалидна количка. Прия пита дали той е изнудвачът, а чичо ѝ отрича.

По-късно Прия отива в складовото помещение, оставя чантата си и се скрива. Тя чува, че някой се приближава, грабва една пръчка и удря човека. За неин шок това е Митхила, която изпада в безсъзнание. Семейството се втурва към мястото на инцидента, след като чува писъка на Митхила. Прия обмисля дали Митхила може да е изнудвачът, но получава съобщение, което подсказва, че истинския изнудвач я наблюдава.

Страхът на Прия се засилва, когато отново чува стъпки. Тя се преструва, че е в безсъзнание. Когато всички пристигат, Прия отваря за кратко едното си око, подканяйки Сакшам да забележи нараняванията ѝ, преди отново да затвори очи. Семейството е разтревожено от състоянието на Митхила и присъствието на Прия. Гопика се грижи за нараняването на Митхила. Прия продължава да се преструва на изпаднала в безсъзнание, докато Митхила ѝ се усмихва. Докато семейството се грижи за Митхила, Сакшам отбелязва, че бързата реакция на Гопика е предотвратила по-нататъшни увреждания. Той оценява добротата на Гопика и я прегръща. Сакшам разпитва Митхила защо е била в склада.

Митхила обяснява, че е отишла в склада, след като е видяла, че някой отива там, но е била нападната из отзад. Прия се преструва, че е дошла в съзнание, и разказва, че е чула писъка на Митхила, притекла се помощ и видяла как маскиран мъж грабва чанта и удря Митхила. Семейството обсъжда мерките за сигурност и Сакшам предлага да подаде жалба в полицията и да провери при охраната.

На следващия ден Прия получава съобщение от Гопика. Тя доверява на чичо си, че Гопика знае всичко и е твърдо решена да не я пощади. Чичо ѝ предлага да напуснат къщата, след като откраднат някои вещи. Той обаче се спира, когато забелязва присъствието на Гопика. Той планира да отрече, че знае за намеренията на Прия, ако Гопика го попита.

Гопика влиза в стаята и казва на Прия, че действията им от предишната нощ не са били правилни. Прия настоява Гопика да разгледа ситуацията от нейна гледна точка. Гопика е шокирана от това разкритие и разпитва чичото на Прия за кражбата на вещи. Прия изпитва облекчение, че Гопика не е разбрала правилно, като разбира, че Гопика смята чичо ѝ за крадец. Прия предупреждава чичо си за последствията от действията му, но Гопика се намесва, уверявайки Прия, че не е необходимо да се предприемат правни действия. Тя моли чичото на Прия да не повтаря подобно поведение и той обещава да не го прави повече.

Гопика признава, че е била шокирана, когато е хванала чичото да краде вещи от къщата. Той се извинява и я моли за прошка. Гопика се съгласява при условие, че той върне всички откраднати вещи. Прия и Гопика го молят да се съобрази с това. Той връща откраднатите вещи. Гопика взема откраднатите вещи и си тръгва.

По-късно Гопика готви в кухнята, когато пристига Чираг. Тя го моли да ѝ помогне с английския и той се съгласява. Гопика му благодари и споменава, че приготвя мляко с куркума за Митхила. Когато Гопика дава на Митхила млякото с куркума. Митхила изразява благодарност за грижите на Гопика.

Сакшам дочува разговора им и отива в стаята им. Той оценява приноса на Гопика за семейството. Митхила насърчава Сакшам и Гопика да прекарват качествено време заедно и предлага да вечерят навън. Гопика се колебае, но Митхила настоява, казвайки, че тя е добре и иска те да се забавляват. Сакшам се съгласява да уреди вечеря за двамата.

Междувременно Прия се чуди кой я изнудва. Тя чува как Сакшам резервира маса за вечеря за двама и си мисли, че той планира среща с нея. Развълнувана, Прия се приближава до Сакшам и му благодари, че е планирал вечерята. Сакшам обаче уточнява, че организира вечерята за себе си и Гопика, а не за Прия. Той се дразни от намесата на Прия и обяснява, че той и Гопика може да не са най-съвместимите, но вижда в нея качества, които могат да доведат до неговото щастие.

Опитът на Прия да повлияе на мислите на Сакшам относно връзката му с Гопика само го ядосва. Сакшам твърдо заявява, че иска да даде шанс на брака си, и предупреждава Прия да не преминава границите си. Той подчертава, че Прия няма право да се меси в личните му дела и я моли да стои далеч от него

Прия, разочарована от начина, по който се развива денят ѝ, се удря по челото и случайно открива карта с памет, скрита в лепенката ѝ. Когато поставя картата с памет в лаптопа си, тя е шокирана да открие видеоклип, на който се вижда как удря Митхила. Скоро след това изнудвачът ѝ се обажда и ѝ иска две лаки, като заплашва да пусне видеото в интернет, ако Прия не изпълни исканията бързо. Изнудвачът предупреждава Прия да не се държи умно, намеквайки за тежки последствия, ако се опита да ги надхитри. Чувствайки се паникьосана, Прия започва да търси картата с памет, опасявайки се, че тя ще бъде открита от някой друг.

Хитен влиза в стаята си, където е Теджал заедно с VJ. Теджал заплашва да изхвърли дрехите на Хитен. Теджал, решена да защити VJ, го скрива в шкафа си, когато Хитен се приближава. Хитен става подозрителен, но си тръгва, когато Теджал лъже за звука от кихането.

Междувременно Гопика намира картата с памет в коридора и я взема. Отнася я в стаята си, а по-късно я дава на Сакшам. Сакшам, който все още е засегнат от разговора си с Прия, оценява честността на Гопика. След това Гопика решава да облече розово сари за вечерята, а Сакшам подкрепя избора ѝ, уверявайки я, че може да носи каквото пожелае.

Сакшам се опитва да провери съдържанието на картата с памет в лаптопа си, но Прия го чува и се втурва на мястото. Прия си представя сценарий, в който Сакшам и Гопика заговорничат срещу нея, а Сакшам изглежда заплашително. Във въображаемия си сценарий тя крещи „не“. Изненадани от избухването на Прия, Сакшам и Гопика са объркани. Сакшам се пита за причината за нейния писък. Прия бързо казва, че е дошла да се извини за предишния им спор.

Гопика е любопитен за спора, но Сакшам казва, че е бил свързан с бизнеса. Той прощава на Прия и се подготвя да види съдържанието на картата с памет, но Прия грабва лаптопа и сяда на леглото, настоявайки, че няма да си тръгне, докато той не ѝ прости напълно. Сакшам и Гопика си разменят погледи. Прия използва този момент, за да смени картата с памет с празна. Раздразнен, Сакшам казва на Прия, че ѝ е простил и иска да приключи въпроса.

След като Прия връща лаптопа, тя се преструва на доволна, че кавгата е приключила, докато вътрешно се чувства триумфално, че си е върнала картата с памет, преди Сакшам да види съдържанието ѝ. Тя планира да използва тази възможност, за да създаде проблеми между Сакшам и Гопика. Сакшам съобщава на Гопика, че картата с памет е празна, и я моли да се приготви за вечерята им. Гопика развълнувано се приготвя, чувствайки се щастлива от предстоящата вечер.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.