Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 12 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 12 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Росарио се надява, че Хуан Давид ще дойде да я види. Тя се сблъсква с неочакван обрат, когато ѝ е съобщено, че ще е дошъл гост. Когато вижда дъщеря си Мюриел, в нея се заражда вълна от емоции. Муриел предизвиква мисли за присъствието на баща ѝ в Сан Маркос и предизвиква изблик на гняв в Росарио.

Панчита показва на Мюриел бара, за да разбере тя защо майка ѝ не може да си тръгне. Тя е шокирана да види Андрес. Непреклонна в позицията си, Росарио категорично заявява, че единственият възможен за нея начин да остави бара е смъртта.

Междувременно Хуан уважава мълчанието на сина си, но споделя с Норма, че е видял Росарио и Хуан Давид заедно. Това разкритие поражда загриженост относно намеренията на Росарио. Норма на свой ред търси отговори от близнаците относно мистериозната връзка между Росарио и Хуан Давид, но те остават твърди в мълчанието си.

Габриела се появява неочаквано в дома на Сара, придружена от Деметрио, който изразява намерението си да се грижи за нейното благополучие. Твърденията му са посрещнати със скептицизъм. Нино скрива от Габи, че е бил в затвора, тя му предлага помощ и разговаря с майка си, която е готова да му предложи работа.

Чичото на Феликс, Паскуал, се свързва с него с просветляващи новини относно убийството на баща му.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.