Тв новини

Наследство – Епизод 113 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 113 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 1 септември 2023 по NOVA

Яман подарява букет рози на Сехер.

Какво ще се случи с Кираз? Ще успее ли Али да спаси нея и леля си?

Озан се опитва да отвлече Сехер, но Яман пристига навреме, за да го спре.

Как ще преживее това Сехер?

Какво ще каже Икбал на Сехер за Яман?

Един от бандитите отива с Бегюм, за да получи доказателствата, които искат да унищожат, а другият държи на мушка лелята Султан и Кираз. На входната врата се звъни. Мъжът ги пита, кой може да е.

-Това е Ибрахим от участъка! Ако не му отворим ще привлечем вниманието му – обяснява Кираз.

-Ставайте и двете! – нарежда мъжа и хваща леля Султан и ѝ запушва устата и насочва пистолет в нея.

Кираз го пита какво прави и ако ѝ причини нещо лошо… Мъжът я прекъсва и ѝ казва да отиде и веднага да отвори вратата и да направи така, че Ибрахим нищо да не разбере и да си тръгне.

Ибрахим пита Кираз, къде е Бегюм, защото комисарят е помолил да я закара до съда. Кираз отговаря, че Бегюм е излязла. Ибрахим пита Кираз, дали може да поговори с нея, защото ще се взриви от проблеми и само тя може да му помогне. Момичето се опитва да го отпрати, но Ибрахим е настоятелен и влиза вътре.

Ибрахим казва на Кираз, че майка му го е съсипала, всеки ден още от сутринта му говори за сватба и той не знае какво да прави. Ибрахим се оглежда и пита, къде е леля Султана, а Кираз го лъже, че е при съседката.

В този момент се обажда Али на Ибрахим и го пита, какво става, защото не може да се свърже нито с Бегюм, нито с Кираз, тъй като операцията е приключила по-рано и той се прибира. Ибрахим казва на Али, че Бегюм е излязла, но ако иска ще му даде да поговори с Кираз.

-Не искам, захарта ми се покачи! – отвръща Кираз.

Али казва на Ибрахим да не се издава, но има нещо нередно у тях, защото когато има някаква опасност Кираз винаги говори за захар. Али му казва да разбере внимателно какво става, а той скоро ще се прибере.

Ибрахим се опитва да разбере какво се случва, но бандитът, който е взел леля Султан на мушка се разкрива пред него и нарежда и на тримата да седнат на дивана, като слага белезници на Ибо.

Сехер обяснява на Юсуф, че тя и чичо му няма да ги има само за няколко часа и да не се притеснява за тях. Сехер казва на Юсуф да слуша кака си Неслихан, а на Неслихан, че ако има вещо веднага да ѝ се обади.

Излизайки от стаята на Юсуф Сехер и Яман се засичат в салона. Яман е с бяла риза и красив костюм, което изненадва и смущава Сехер. Яман я пита, дали е готова, а Сехер е толкова изненадана, че не можа да даде категоричен отговор: -Мисля…, че съм готова!

-Тогава да вървим!

Сехер тръгва пред Яман, а той я следва. В хола Зухал чете и вижда как Сехер и Яман излизат заедно, което я вбесява.

Сехер и Яман пътуват към пристанището, когато на един светофар, момиче, което продава рози предлага на Яман да купи рози и подари на любима си жена.

-Не искам! – отговаря Яман.

-Ти, не искаш, но тя иска! Няма ли да зарадваш любимата си? – пита жената.

Яман дава на жената пари и казва да остави цветята за себе си.

-Не може така, когато плащаш трябва да вземеш цветята, защото твоята любима ще се разстрои! – казва момичето и оставя розите в скута на Яман и побягва.

Яман поглежда, че светофарът е зелен, подава розите на Сехер с думите: -Вземи, за теб са! – И продължа напред.

Сехер взема розите и се опитва да ги сложи на задната седалка, като казва, че ще ги сложи отзад, а след това ще ги вземе в именито. Но бързо се отказва от идеята, защото си набожда пръста на бодлите на розите.

Яман я пита, дали е добре, а Сехер му отговаря, че просто леко се е убола. Яман се протяга и отваря жабката, като казва, че трябва някъде да има салфетки, но вижда, че са свършили. Сехер му отвръща, че не е проблем. Яман вижда едно магазинче, спира и казва на Сехер, че само ще отскочи да купи салфетки и се връща. И Сехер излиза от колата, прегърнала букета Рози.

Яман вижда в магазина шоколадите и си спомня, че Зия искаше да купи на Сехер шоколад с лешници, за да я зарадва.

Сехер се радва на розите, когато някой ѝ запушва устата. Сехер изпуска цветята ужасена.

-Аз дойдох, любима! – казва ѝ Озан.

В същото време Али се прибира в дома си, с влизането разбира, че нещо не е наред. Той наднича през прозореца и вижда Кираз, която също го видя, но не се издава. В този момент другият бандит се обажда на този в къщата и му казва, че Бегюм е избягала. Мъжът насочва пистолет в главата на Кираз, като се заканва да я убие, но в този момент влиза Али и го обезоръжава. Кираз благодари на Али, че отново я е спасил, а той ѝ връща талисмана, като казва, че тя има по-голяма нужда от него.

Действието се връща на пътя, където Яман излиза от магазина и се чуди къде е Сехер, когато вижда разпилените рози на пътя, а след това като се оглежда вижда Сехер, която опитва да се отскубне от Озан, който се опитва да я качи в колата си. Яман изпуска покупките си върху розите и тръгва да спаси Сехер.

Озан набутва Сехер в колата, но преди да се качи и той в колата е хванат от силните ръце на Яман. Яман яростно го налага с юмруци. Сехер вижда, че Яман ще го убие и крещи на Яман да спре.

Идва полицията и арестува Озан. Сехер седи в шок на тротоара. Идва Недим, а Яман му нарежда да я заведе в имението. Сехер се прибира в имението, качва се в стаята и плачейки се свлича на земята.

Яман отива при Ариф.

Камерата ни показва първо ръката на Сехер, която е изцапана от кръв, а след това тази на Яман.

Ариф пита Яман какво се е случило.

-Аз се опитах, татко Ариф! Наистина се опитах! Но, по този път не мога да вървя!

Ариф мълчи и поглежда към ризата му, която е изцапана с кръв.

-Тази риза ми е малка! Много малка! Всичко, което се докосва до мен, татко Ариф, всичко изгаря!

-Яман Къръмлъ се страхува?! Това ли искаш да ми кажеш?

-Не, не се страхувам! Просто не искам да нося този товар! Той ме кара да допускам грешки, а аз нямам намерение да ги правя!

-И какво смяташ да правиш? Как ще излезеш от тази ситуация?

-Всеки трябва да си знае мястото, татко Ариф! Аз тази риза от огън, аз…

-Причинява ти болка в сърцето, нали?

-Казвай го както искаш, аз исках да облека тази риза, но забравих най-важното, че и без нея отдавна съм изгорял, татко Ариф! При това в пожар по-силен от тази! Аз не съм изгорял от огъня, а от студения лед! Не става! Няма да се получи! Връщам се на пътя, по-който вървеше стария Яман!

-След като го казваш, пробвай да се върнеш назад?! – казва Ариф, а Яман си тръгва, но мъдрия човек го спира: -Но, пътят няма да свърши, когато ти поискаш, дете! Защото вече си тръгнал по този път и дори да спреш, пътят ще те накара да вървиш по-нататък! След като си решил да си тръгнеш, трябва да знаеш това!

В същото време Юсуф с пакет захарен памук влиза при леля си и я пита, защо толкова бързо са се върнали. Сехер му отговаря, че днес има много големи вълни и ще отидат друг път.

-Лельо, ти разстрои ли се? Може да си хапнеш от захарния памук, който чичо купи, за да бъдеш отново щастлива, искаш ли?

Сехер прегръща племенника си. В този момент Икбал влиза при Сехер и казва, че току-що е разбрала от Недим за случилото се и я пита, дали е добре. Сехер отпраща Юсуф в стаята му.

-Недим ми разкара, как Яман се е ядосал, но това е типичният Яман! – казва Икбал и пита Сехер, дали се е помислила, че Яман се е променил, като известно време се е държал добре с нея.

Икбал казва, че Яман никога няма да се промени и моли Сехер да не се оставя да бъде заблуждавана от такива мимолетни моменти. Защото в края на краищата по-късно Сехер ще изпита по-голяма болка и ще съжалява много. Ако Сехер продължава да си мисли, че Яман се е променил, не след дълго Яман ще ѝ покаже най-суровото си и гневно лице. Тогава Сехер ще осъзнае всичко, но ще бъде твърде късно, защото досега не се е намерил такъв човек, който да наруши закостенели маниери на Яман. Яман има своите високи стени и никой не може да ги преодолее. Икбал вярва, че Яман никога и при никакви обстоятелства не може да се промени. И кой по-добре може да знае това от нея.

-Аз не мисля, че това е така! – казва Сехер.

-Сехер, скъпа, аз повече познава Яман от теб! В нашият живот много неща са се случили, много неща са промениха в живота ни, освен Яман! Всичко около нас се промени, но не и Яман! И няма да се промени!

-Вие грешите! За много неща, които казахте, може и да сте права, защото вие го познавате повече от мен, но човекът, който иска да ме зарадва е намерил захарен памук и го е купил! Той прочете приказка на племенника си, за да заспи и най-важното той е човек, който може да рискува живота си за живота на другите без да му мигне окото! Това което преживяхме днес е моментен гняв и ярост, защото пред Яман беше човекът, който искаше да го убие Юсуф, а вие много добре знаете, колко много Яман обича Юсуф.

-Сехер, аз много искам всичко да е така както ти го казваш, но Яман си е Яман и ти не трябва да се заблуждаваш от тези кратки моменти и жестове… и много скоро ще го разбереш! Много скоро ще разбереш, че съм права!

Тези думи карат Сехер да се замисли върху заключенията си за Яман. В края на краищата Сехер наистина си мислеше, че Яман се е променил, и дори видя блясък в очите му и се чуди, дали толкова много греши в преценката за хората?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.