Тв новини

„Три сестри“: Тюркян очаква дете от Сомер

Несрин настоява Тюркан да се разведе незабавно със Сомер, но Тюркан не желае това. Тя обича Сомер силно и се чувства щастлива с него. Когато Несрин продължава да настоява, Тюркан разкрива на майка си, че е бременна. В този момент Сомер стои зад вратата и чува разговора, като не иска да влиза в стаята по желание на Несрин. Когато Садък разбира новината, той е изключително щастлив. Той казва на Несрин, че скоро ще държат първото си внуче на ръце и че няма нищо по-хубаво от това. Мине обаче се ядосва много, когато вижда своето дете в ръцете на Тюркан. Тя обвинява Тюркан, че е чакала този момент, тъй като самата тя не е успяла да роди дете на Сомер.

Рючхан се притеснява и осъзнава, че Мине не трябва да разбира за бременността на Тюркан. Ако това се случи, никой не може да предвиди последващите ѝ действия. Но неочаквано Мине намира бележка от Сомер, предназначена за Тюркан. В нея той пише, че Тюркан ще бъде страхотна майка. Мине казва на Сомер, че той трябва да мисли и за тяхната дъщеря, както и за детето, което Тюркан още не е родила. Тюркан става случайна свидетелка на този разговор.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.