Тв новини

„Моето име е Мелек“: Няма спасение за Мелек?

Когато щастието е толкова близо, не искаш да го пускаш. Халил и Мелек са щастливи заедно, но нещо ги тревожи. Винаги ще има хора, които искат да разрушат щастието им. Мелек сега е с грижовен и любящ мъж, което й позволява да си почине от постоянните проблеми поне за известно време. Халил обича Мелек много и е готов по всяко време да защитава нея и да пази децата й. В момента пълното им щастие е сериозно застрашено от болестта на Мелек, с която те трябва да се борят. Заради нея, Халил е готов да поеме всяка тежест.

Той споделя преживяванията си с приятел и го моли да пази всичко в тайна, за да не разбере Мелек. Мъжът разбира всичко, но няма смелостта да каже на любимата си жена, че тя умира и че няма спасение. Мелек и Халил стигат до дървото, където всички си пожелават желания. Мелек казва, че ако беше дошла тук по-рано, щеше да си пожелае добри резултати. Сега тя просто иска да бъде щастлива с хората, които са й близки. Мелек вижда тъгата в очите на Халил и разбира, че му е много тежко.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.