Тв новини

„Три сестри“: Ще оттегли ли жалбата си Сомер срещу Мине?

Несрин пита Садък дали брат му Фатих е направил тест за бащинство на Донюш. Садък отговаря, че е направил. Несрин казва, че ще вземе своето дете и си тръгва. Той повече няма да види нито нейното лице, нито лицето на дъщеря си.

Връзката между Сомер и Тюркан се подобрява, те са влюбени и много щастливи заедно.

В същото време между Сердар и Донюш се усилва напрежението. Той казва на своята любима, че ако тя реши да му повярва, всичко ще се нареди. Донюш казва на Сердар да я остави. Ако има какво да каже, да го каже и да си тръгне. Тогава Сердар казва на Донюш, че между тях всичко е свършено.

По това време Мине се опитва да манипулира Сомер. Тя казва на Рючхан да каже на Сомер да дойде при нея незабавно. Мине казва на Сомер, че или той оттегля своята жалба и я изважда оттук, или тя ще възложи на адвоката си и ще ги накаже. Тюркан казва на Сомер, че ако той оттегли жалбата срещу Мине, тя никога няма да му прости. Рючхан посещава Севилай. Но какво иска да й каже тази жена? Какво ще реши Сомер? Ще послуша ли съпругата си или ще оттегли жалбата срещу Мине?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.