Тв новини

„Три сестри“: Нападат Мине в затвора

Садък казва на дъщерите си, че никога няма да прости на майка й. Но сестрите не са настроени да оставят ситуацията на произвола на съдбата и започват да търсят начини да помирят родителите си. Мине казва на Сомер, че Тюркан е много бдителна и няма да му позволи да оттегли жалбата. Но Сомер отговаря, че не слуша жена си и ще постъпи по свой начин. Той се опитва да убеди Тюркан, но тя категорично отказва. Според нея Мине не трябва да излезе от затвора.

Там Мине се сблъсква с трудности – съкилийничките ѝ научават, че е убийца на дете и я нападат. Рючхан, както обикновено, застава на страната на сина си и казва на Тюркан, че ако не подкрепя Сомер, то да не му пречи. Сомер оттегля жалбата, но има условия към Мине. Какво ли иска Сомер от Мине? Действията на Сомер водят до разрив в отношенията му с Тюркан. Тя е много ядосана на съпруга си, иска да напусне дома и крещи на Сомер да я пусне, че го мрази. Тюркан се опитва да удари Сомер, но той я спира. Той я целува и след това казва на Тюркан, че ако тя наистина иска това, тя може да си тръгне.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.