Тв новини

Три сестри – Епизод 134 (Ето какво ще видим) 09-ти май


Тюркян споделя със сестрите си, че твърдо е решила да се разведе, въпреки че Сомер ще се грижи за нея и за детето и че двамата се обичат.

Сомер се е събрал с Мустафа, Селчук  и Сердар в една кръчма, за да давят мъките си по трите сестри.

Дьонюш прочита видяното във вестника и казва на Тюркян, че не е сама. Съветва я обаче детето ѝ да не расте без баща.

Садък пита Несрин дали е говорила с Тюркян. Тя отговаря, че не е, но щом Тюркян е решила, нека сама да се бори с живота.

Йозер кани Тюркян и Сомер да отидат на закуска. Тюркян му отказва, но свекър ѝ я моли да му помогнат и тя се съгласява.

Сомер казва на баща си, че Тюркян е бременна. Рючхан също научава за бременността.

Сомер придружава Тюркян на медицинския преглед. Лекарят казва, че всичко е наред и Тюркян може да работи, само не трябва да вдига тежко и да следи за храната си.

Рючхан предлага на Йозер и Мустафа да обединят фирмите. В същото време ѝ докладват, че Йозер е регистрирал фирмата на Мустафа.

Садък отива на работното място на Тюркян. Тя го моли да поговорят навън. Садък се опитва да разубеди Тюркян и тя да спре да работи като сервитьорка.

Рючхан отива при Севиляй и я предупреждава да престане да ходи и да се оплаква по чуждите къщи. Съобщава на Севиляй, че Мустафа ще живее у тях.

Мине отива в заведението, в което работи Тюркян. Кани Сомер да се видят там. Тюркян започва да я обслужва.

Рючхан съобщава на Несрин, че Тюркян е бременна.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.