Тв новини

Днес (09-ти май) в „Златно момче“ Ето какво ще видим

Ферит признава на Сейран, че дядо му знае всичко, и е готов Суна да каже всичко. Сейран обаче е съкрушена от факта, че едва ли не всички освен нея са знаели.

Сейран отива да говори с Халис. Пита го дали това е възприемането му за морал. Показва му огърлицата и я хвърля в краката на агата. Съобщава на Халис, че Ифакат и Орхан са любовници.

Ифакат пада в краката на Халис и го моли да я изслуша. Отива и удря Орхан.

Кязъм вика Сейран да поговорят. Тя му казва, че ако иска пак да я пребие, да го направи пред всички. Ферит побеснява. Сейран се опълчва на баща си. Казва му, че вече няма да вдига ръка срещу нея, защото вече няма да си мълчи.

Сейран прегръща сестра си и майка си и си тръгва. Есме също не спира дъщеря си.

Ферит моли Сейран за прошка и я умолява да не си тръгва. Тя отговаря на съпруга си, че слага край на всичко.

Халис вика Ферит в стаята си. Агата му казва, че утре ще се заеме с всеки поотделно. Ферит пита агата защо не е спрял Шахмуз. Агата му отговаря, че Ферит не знае какво иска.

Халис казва, че внукът му няма да преживее раздялата с нероденото си дете и ще се получи както с Нюкхет и агата. Халис настоява Ферит да сложи край на този брак и да се ожени за Пелин.

Ферит отказва категорично да се раздели със Сейран. Ферит казва, че агата го е изпратил в Антеп и го е оженил насила за Сейран. Моли Халис да признае грешката си, защото те двамата със Сейран са единствените невинни този път. Халис е непреклонен.

Орхан обвинява Гюлгюн, че заради нея децата са се разглезили. Казва на жена си, че не е била добра майка за синовете им. Обвинява Гюлгюн, че е виновна за смъртта на Фуат.

Сейран избягва и от Абидин, защото не иска той да каже на Ферит къде е отседнала.

Нюкхет настоява Шахмуз да извика ходжата, за да разведе Ферит. Той се съгласява, ако Халис отиде лично да иска Пелин от него.

Ферит се притеснява за Сейран и тръгва да я търси.

Сейран отива при едни бездомници, които са се събрали и пеят край огъня, но я е страх да се присъедини към тях.

Ферит и Абидин обикалят града, за да я намерят.

Сейран отива в университета.

Хатуч казва на Кязъм, че го е молила да не бие Сейран. Кязъм казва на леля си, че вече е ред на Халис да докаже, че е ага.