Тв новини

Тази седмица в „Песента на живота“


Хюлия и Махир пристигат в имението с открито дете. Озадачени, Байрам и Сюхейла настояват за обяснение от Хюлия. Махир разказва подробно на Байрам как са били измамени от Джем и съучастника му. Байрам нарежда на Зейнеп да повика органите на реда в имението, за да открият родителите на детето. По-късно той провежда разговор насаме с Хюлия. Настоява тя да му признае цялата истина за отношенията им с Джем. Хюлия обяснява на Байрам, че Джем се е опитвал да се свърже с Филиз чрез нея. Керим откарва Мелиса до дома й си тръгва, въпреки увещанията й да остане с нея. Мелек получава медицинска помощ и заедно с Хюсеин се прибират в жилището й. Тя уверява Нилай, че бебето й не е пострадало при падането.

Полицаите пристигат в имението и Махир и Хюлия дават показания. Органите на реда ги уведомяват, че има подаден сигнал за отвлечено дете, което отговаря по описание на отритото от момче. Керим пристига в къщата на Джем, където съучастникът му се укрива. Обяснява на мъжа, че банкнотите от получения откуп са с белязани номера и той ще бъде арестуван, ако реши да ги използва. Настоява незабавно да го отведе при Джем.

Кая разказва на Мелек и Хюсеин за измамата с откупа. Мелек е разгневена, че Хюлия отново е действала необмислено. Керим остава силно изненадан, когато установява, че Джем е настанен в един от хотелите, собственост на семейство Джевхер. Той настоятелно го разпитва за отвличането на Бахар. Джем разкрива пред Керим, че момичето е негова дъщеря. Родителите на откритото от Хюлия и Махир дете пристигат в имението и го отвеждат. Възрастен мъж забелязва Бахар в гората и я прибира в дома си, където заедно със съпругата си полагат грижи за нея. Зейнеп безуспешно се опитва да убеди Хюлия да поспи. Тя през сълзи й споделя, че тревогата й за Бахар нараства с всеки изминал миг. Хюсеин пристига в имението и разгневен изисква обяснение от Хюлия, че е действала, без да го уведоми. Байрам се намесва, за да потуши напрежението между Хюлия и Хюсеин, а Зейнеп неочаквано чупи ваза, за да спаси Хюлия от настойчивите разпити на Хюсеин. Сюхейла се присъединява към близките си и изнервена от поредния скандал в къщата, заявява на Хюлия, че Керим е останал да пренощува при Мелиса.

На сутринта Керим се завръща в имението, а Хюлия му изисква обяснение къде е прекарал нощта. Той категорично отказва да разговаря с нея. Мъжът, открил Бахар, съобщава на жена си, че е обявена парична награда за изчезнало дете. Той се свързва с органите на реда и ги информира за Бахар. По време на семейната закуска Арда изненадващо внася чантата с парите от откупа и обяснява, че сакът е бил оставен пред имението от моторист с маска на лицето. Всички, с изключение на Керим, са обзети от паника, че Бахар е убита от похитителите. Хюлия е силно озадачена от студеното отношение на Керим към нея и безуспешно се опитва да разбере причината. Хюсеин уведомява Мелек за върнатия откуп. Мелек се разридава безутешно, а Нилай полага усилия да я успокои. Керим предлага на Хюлия да не обсъждат проблемите си, докато детето им не се роди. Атиф докладва на Байрам, че хората на Керим са отвлекли Джем от хотела. Зейнеп признава пред Хюсеин, че половината от парите, предадени на похитителите, са нейни. Хюсеин остава силно впечатлен, че Зейнеп се е опитала да помогне за спасяването на Бахар. По-късно Джерен заявява на Хюсеин, че повече не желае да бъде негова дъщеря, тъй като той се е оженил за друга жена. Байрам съобщава на Хюсеин, че Керим е открил Джем. Разяснява му, че е изпратил Атиф да проследи Хюлия на срещата й с Джем и след като Атиф е открил Джем в безпомощно състояние, го е настанил хотела. Полицаите пристигат в имението и известяват Байрам, че семейство от селото твърди, че Бахар е при тях.

Хюсеин информира Хюлия, че Керим се е срещнал с Джем. Хюлия с ужас се досеща, че Керим най-вероятно е узнал истината за Бахар. Колега на Керим го уведомява, че Мелиса страда от сериозно онкологично заболяване, но отказва да се подложи на лечение. Хюлия пристига в кафенето и споделя с Махир, че Джем и Керим са провели разговор. Мелек се присъединява към тях и тримата напрегнато очакват новини от Байрам и Хюсеин, които отиват да приберат Бахар. Керим укорява майка си, че е подвела Хюлия, че той е прекарал нощта с Мелиса.

Байрам не изпълнява обещанието си да откара Азъм до дома му. Изоставя го насред шосето и грубо го предупреждава да стои настрана от Сюхейла. Хюлия отвежда Мелек в своята стая, за да прекрати възникналото напрежение между сестра си и Зейнеп. Мелек съобщава на Хюлия, че очаква дете. Признава й, че е много разтревожена за Бахар. Хюлия уведомява Мелек за срещата си с Джем и разкрива опасенията си, че е отнела живота му. Потресена, Мелек настоява Хюлия незабавно да разкаже за случилото на Хюсеин, но Хюлия категорично отказва. По-късно Хюсеин информира Мелек, че е организирал усилено издирване на Бахар с помощта на доверените охранители на семейството. Мелек го известява, че Хюлия е ранила Джем при самозащита. Умолява го да запази в тайна от семейството си, че Бахар е дъщеря на Хюлия, за да не съсипе брака на сестра й и с Керим. Разгневен, Хюсеин упреква Мелек за решението й години наред да заблуждава Хюлия относно Бахар. Зейнеп дочува част от разговора между Хюсеин и Мелек и с огорчение узнава, че Мелек е бременна.

В присъствието на Керим и Сюхейла Байрам настойчиво разпитва Хюлия дали Джем се е свързал с нея. Хюлия убедително отрича. Арда прекъсва разговора им и извежда Хюлия в градината, където я очаква Махир. Махир уведомява Хюлия, че според сигнала от телефона на Джем той се намира в имението на семейство Джевхер. Хюсеин дочува разговора им с помощта на Атиф и Арда организира претърсването на имота, без да внася паника сред близките си. Хюсеин признава пред Хюлия, че е наясно със случилото се между нея и Джем и я успокоява, че никой не може да проникне в дома им. Азиме – възрастната жена, при която Джем оставя Бахар, съобщава на съучастника на Джем, че не желае повече да се грижи за детето и го изоставя насред селото. Докато всички в имението напрегнато очакват новини за Бахар, Керим получава обаждане от Мелиса, която настоява да се срещнат в градината, за обсъдят проблем, свързан с академичната им работа. Керим откликва на молбата на асистентката си, въпреки че Хюлия демонстративно изразява раздразнението си от появата на Мелиса. Мелек изпада в паника, че няма да открият Бахар. Хюлия успокоява сестра си я уверява, че скоро ще получат добри новини. Хюсеин се запознава с Мелиса и по-късно предупреждава Керим, че асистентката му се опитва да го съблазни. Хюлия дочува разговора им и остава силно притеснена въпреки уверението на Керим, че не се интересува от Мелиса.

Бахар е открита от жена, страдаща от Алцхаймер, която приютява момичето в  дома си. Махир и Нилай се опитват да успокоят Кая, който е много разтревожен за Бахар и ридае безутешно. Хюсеин признава пред Зейнеп, че съжалява за проваления им брак. Разкрива й, че Мелек е бременна. Зейнеп го уверява, че ще бъде много добър баща. Тя не успява да сдържи сълзите си и се оттегля в стаята си. Късно през нощта Хюсеин споделя и с Керим, че Мелек очаква дете от него. Сюхейла дочува разговора на синовете си и горчиво укорява Хюсеин, че не й е съобщил лично новината. Хюлия получава прозвъняване от непознат номер, но когато отговаря на обаждането, линията прекъсва. Мелек, Керим и Хюсеин напрегнато разсъждават защо похитителите на Бахар не са се свързали с тях, а Байрам изрично нарежда на Хюлия да го уведоми, ако някой отново й се обади.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.