Тв новини

Тази седмица в „Откраднати мечти“


Майката на Дилсиз пристига в дома на Нериман и заявява, че иска да види дъщеря си. Забелязвайки жената, Дилсиз се втурва към нея, но тя яростно я отблъсква и изтъква, че не желае да я вижда повече. Дилсиз се разридава, прегръща майка си и моли да не я изоставя, но жената бързо тръгва. Чамур я настига и я заплюва.

Айше е разстроена от думите на Джемил, че всичко е игра, и се зарича да я прекрати. Доан причаква Айше пред холдинга и иска обяснение какво общо има с майката на Джемил, в този момент идва самият Джемил и заплашва Доан, че ще пострада, ако отново припари до приятелката му. Джемил уведомява Текин, че Доан преследва Айше, и го моли да се намеси.

Мелис получава резултатите от ДНК теста, които потвърждават, че Йомер е Ефе. Хюля изпада в ярост и излива емоциите си върху Йомер, заплашвайки го с пръчка. Момчето е силно уплашено, Левент го успокоява и го подпитва от какво се страхува, но то запазва мълчание. По съвет на Мелис Текин изпраща цветя на Мерием, обаче тя ги изхвърля.

Кудрет пристига в имението, Левент го посреща и се интересува кой е. В този миг се появява Хюля и съобщава на зет си, че двете с Улвие са решили да наемат човек, който да поддържа градината. Кудрет остава насаме с Хюля и настоява да получи парите. Хюля обещава, че ще ги осигури скоро и го прогонва. Мелис забелязва изхвърления букет, заповядва на Аслъ да го прибере и да го постави на видно място в къщата.

Текин засича Доан, удря му плесница и го предупреждава да стои далече от Айше. Доан не може да понесе унижението и решава на отмъсти на шефа си. Той посещава Мерием и й разкрива, че историята с жалбата срещу баща й е постановка на Текин. Силно афектирана, Мерием отива при Текин и иска обяснение за станалото. Текин се преструва, че е изненадан от поведението й, укорява я, че е повярвала в клевета, подхвърлена от господаря й. Мерием уверява Текин, че Левент няма нищо общо, но Текин продължава театъра и се заканва, че ще отнеме всичко от своя съдружник.

Айше дочува случайно телефонен разговор на Текин, в който той споменава, че Метеханоглу не трябва да получат никакъв заем. Айше уведомява веднага Мерием и я моли да разкаже на Левент колко опасен е Текин. Улвийе влиза в стаята на Хюля, докато тя и Мелис разговарят. Тя забелязва документа от ДНК теста, но не успява да го прочете, тъй като няма очила. Мелис реагира светкавично и скрива листа.

Текин „обработва“ банкера Хадми и го принуждава да откаже поискания от холдинга кредит. Хюля се обажда на Кудрет и му нарежда да сплаши Дурмуш, Кудрет се съгласява, но й намеква, че ако не получи скоро парите, името й може да излезе по вестниците. Хюля изпада в паника, Мелис съставя план как да отстранят Кудрет.

Хюля и Мелис се отправят към изоставен строеж, за да се срещнат с Кудрет. Сестрите се качват на висок етаж, Мелис се скрива. След малко се появява Кудрет и заявява на Хюля, че е изпълнил нареждането й, подпитва каква сума е приготвила и допълва, че ако разкрие истината пред Левент, ще получи много повече. Тогава Мелис изскача от прикрието си, бута силно Кудрет и предизвиква смъртта му.

Тюркян подсказва на сина си, че е крайно време двамата с Айше да обявят, че са сгодени. Джемил купуват красив пръстен и го поставя на ръката на асистентката си. Дилсиз отива на детска площадка и наблюдава как малчуганите си играят. След малко идва Чамур и я подканя да тръгват, изтъквайки, че Чита и Миник страдат за нея. Дилсиз прегръща Чамур. Мерием събира смелост и съобщава на Левент, че Текин действа зад гърба му и иска да навреди на холдинга. Левент приема думите й с недоверие и отбелязва, че е непочтено да клевети приятеля си. Мерием изпада в недоумение и посочва, че няма романтична връзка с Текин.

Чамур споделя с Дилсиз, че има родители, но те са го изоставили. Той изтъква, че баща му системно е нанасял побой на майка му и се зарича, че ще спечели достатъчно  пари, за да я спаси от насилието. Хюля не е на себе си заради станалото с Кудрет. Мелис решава, че трябва да „овладее“ тревожността на сестра си, поръчва на свой доверен човек да й донесе силно успокоително лекарство и подменя с него таблетките за сън, които Хюля приема. В този миг ненадейно влиза Аслъ, Мелис я предупреждава да забрави какво е видяла. Йомер споменава пред Левент, че косата над очите му пречи, Левент вика фризьор, който подстригва детето. Мерием се сблъсква с Левент и отново повдига въпроса за Текин, но той високомерно заявява, че личният й живот не го интересува и подчертава, че тя е само прислужница в имението.

Мерием узнава от Доган, че историята с жалбата срещу баща й е постановка на Текин. Силно афектирана, тя отива при Текин и иска обяснение за станалото. Мъжът се преструва, че е изненадан от поведението й, укорява я, че е повярвала в клевета, подхвърлена от господаря й. Мерием уверява Текин, че Левент няма нищо общо, но Текин продължава театъра и се заканва, че ще отнеме всичко от своя съдружник.

Айше дочува телефонен разговор на Текин, в който той споменава, че  Метеханоглу не трябва да получат никакъв заем. Айше уведомява Мерием и я моли да разкаже на Левент колко опасен е Текин. Улвийе влиза в стаята на Хюля, докато тя и Мелис разговарят и забелязва документа от ДНК теста, но Мелис светкавично го скрива.

Текин „обработва“ банкера Хадми и го принуждава да откаже поискания от холдинга кредит. Хюля се обажда на Кудрет и му заповядва да сплаши Дурмуш, Кудрет се съгласява, но намеква, че ако не получи скоро обещаната сума, името й може да излезе по вестниците. Хюля изпада в паника, Мелис съставя план как да отстранят Кудрет.

Мелис и Хюля се отправят към изоставен строеж, за да се срещнат с Кудрет. Сестрите се качват на висок етаж, Мелис се скрива. След малко се появява Кудрет и заявява на Хюля, че е изпълнил нареждането й и подхвърля, че ако разкрие истината пред Левент, ще получи много повече пари. Тогава Мелис изскача от прикрието си, бута силно Кудрет и предизвиква смъртта му.

Тюркян подсказва на сина си, че е крайно време двамата с Айше да обявят, че са сгодени. Джемил купуват красив пръстен и го поставя на ръката на асистентката си. Дилсиз отива на детска площадка и наблюдава как малчуганите си играят. След малко идва Чамур и я подканя да тръгват, изтъквайки, че Чита и Миник страдат за нея. Дилсиз го прегръща. Мерием събира смелост и съобщава на Левент, че Текин действа зад гърба му и иска да навреди на холдинга. Левент приема думите й с недоверие и отбелязва, че е непочтено да клевети приятеля си. Мерием изпада в недоумение и посочва, че няма връзка с Текин.

Чамур споделя с Дилсиз, че има родители, но те са го изоставили. Той споделя, че баща му системно е нанасял побой на майка му и се зарича, че ще спечели достатъчно  пари, за да я спаси от насилието. Хюля не е на себе си заради станалото с Кудрет. Мелис решава да „овладее“ тревожността й и чрез свой доверен човек купува силно успокоително лекарство, с което подменя таблетките й за сън. В този миг влиза Аслъ, Мелис я предупреждава да забрави какво е видяла и да пази мълчание. Мерием се засича с Левент и отново повдига въпроса за Текин, но той високомерно заявява, че личният й живот не го интересува.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.