Тв новини

Тази седмица в „Безмилостен град“


Шениз нарежда на Шахин да открие Джемре преди близките й. Дживан пристига в офиса на Недим и научава, че той очаква похитителят да му се обади, за да уговорят предаването на сумата. Джемал нарежда на Недим да донесе парите на пътя за Шиле. Недим се отправя към посоченото място. Агях напразно се опитва да го възпре и получава сърдечен пристъп след заминаването на племенника си. Дамла настоява да придружи Дживан, който тръгва след Недим.

Башак приема да се срещне с Оя в кафене и моли психоложката да предаде на майка й да не се намесва повече в личния й живот. Оя успява да предразположи депресираната Башак, която споделя, че загубила бебето си. Оя обещава да й помогне и я окуражава да потърси надежда в бъдещето. Шахин и Шениз отиват в жилището, където е била задържана Джемре, но къщата е празна. Разгневената Шениз потегля с колата си без Шахин. Дживан и Дамла претъпяват пътен инцидент, докато следват Недим. Недим освобождава таксито, с което пътува, и потегля пеша към срещата с похитителя. Дженк го настига с автомобила си и го принуждава да се качи при него, за да предадат заедно откупа.

На мястото на срещата Джемал насочва оръжие към Недим и Дженк и настоява да му предадат чантата с банкноти, преди да разкрие къде държи Джемре. Недим напада Джемал, а Дженк отнема оръжието му. Джемал удря Недим с камък по главата. Недим настоява Дженк да го остави при колата и да отиде с Джемал да спаси Джемре. Джемал отвежда Дженк до хладилната камера в склада, където е затворил Джемре. Джемал успява да отнеме оръжието от Дженк и да го затвори при Джемре. Недим открива замръзналите Джемре и Дженк и ги изнася на ръце от хладилното помещение.

Недим открива замръзналите Джемре и Дженк и ги изнася на ръце от хладилното помещение. Полицаите пристигат пред склада с линейка, в която качват Джемре и Дженк. Шениз и Агях също идват на местопроизшествието и стават свидетели Недим да се качва в линейката при Джемре, която е в безсъзнание. Дживан и Дамла се обаждат в имението, за да им изпратят кола, която да ги прибере в Истанбул. Агях се обажда на Дживан и на Сехер, за да ги уведоми, че Джемре е спасена. Дживан съобщава добрата вест на Дамла и двамата се прегръщат от радост. След това обаче Дамла отново потвърждава решението си да няма никакви романтични отношения с Дживан.

Дженк отказва да остане в болничното си легло и настоява пред медицинската сестра да го заведе при Джемре. Той заварва в болничната й стая Недим, който признава, че не може да забрави, че Джемре е отказала да приеме протегнатата му ръка и е избрала да се опре на Дженк. В болницата Агях разпитва Шениз как е попаднала на местопроизшествието. Тя го заблуждава, че Дамла я е упътила към склада. Агях нарежда на хората си да открият Джемил. Шениз се промъква незабелязано в болничната стая на Джемре, но не намира сили да я убие. Агях я открива край леглото на Джемре и я прогонва.

Джемре идва в съзнание и е посетена от майка си, сестра си и баба си. Шениз се промъква в имението и взема от сейфа си малка черна кутия с парчета от счупен диск. Тя поръчва на компютърен специалист да възстанови видеозаписа с упоената Джерен, която прекарва нощта с непознат мъж. Джемре е изписана от болницата. Хората на Агях залавят Джемал и той издава, че е бил нает от Шахин.

Джерен предупреждава Недим, че може да съобщи на сестра си, че той е подменил ДНК пробата за бебето й, а Дженк е бил неговият истински баща. Джемре кани Недим и Дженк на среща в кафене, за да им съобщи, че са братя и да им представи ДНК изследването, което го доказва. Майка й не я пуска да излезе от имението без придружител, но тя изтъква, че Агях й е осигурил охрана. Джерен решава да проследи сестра си.

Дживан е обиден, че Дамла е откарала тайно повредения автомобил на поправка, и настоява той да плати ремонта с парите, които е събирал, преди да се разделят. Шениз се обажда на Джемре и настоява тя да дойде в киносалона на мола преди срещата си с Дженк и Недим. Дженк заварва в кафенето Недим, който очаква Джемре. В киносалона Шениз поръчва да прожектират за Джемре компрометиращото видео със сестра й. Джерен влиза незабелязано в салона и вижда филма, който ще съсипе репутацията й.

Отвратената Джемре моли Шениз да спре филма. Шениз заявява, че няма да уязви доброто име на Джерен, ако Джемре се откаже да разкрие тайната й. Джерен тайно напуска салона и се прибира в имението съкрушена. Джемре удря плесница на Шениз и отказва да прикрие изневярата й с Мюмтаз. Шениз изтъква, че Сехер ще бъде сломена, ако Джерен бъде опозорена публично. Джемре настоява да получи записа със сестра си, за да скрие от Дженк и Недим, че са братя, но Шениз заявява, че ще го задържи като застраховка за мълчанието й.

Дженк е неприятно изненадан да завари Недим в кафенето, където Джемре им е определила среща. Той разкрива пред Недим, че е дочул думите му, отправени към Джемре, докато е била в болницата. Недим му отвръща, че вече е наясно с решението му да не прости на Джемре, че го е отблъснала. Джемре пристига в заведението и двамата мъже я питат защо ги е поставила в тази неловка ситуация. Тя ги заблуждава, че ги е повикала, за им благодари, че са спасили живота й.

Агях изненадващо посещава Джемре в стаята й. Тя скрива ДНК изследването, което показва, че Дженк не е негов син. Агях я уверява, че ще накаже виновниците за отвличането й. Юсуф предлага работа на Дамла и се опитва да флиртува с нея, но тя му отказва безцеремонно. Джерен посещава Шениз и настоява да узнае защо изнудва сестра й. Заплашва Шениз, че ще издаде изневярата й с Мюмтаз и убийството на собствения й внук, бебето на Дженк. Шениз я прогонва от хотелската си стая.

Уведомяват Агях, че Шахин е задържан, и той се отправя към ареста, за да го разпита. Шениз изпраща свой човек, който подкупва Шахин да не я издава. Шахин твърди пред Агях, че е организирал отвличането сам, за да получи подкупа. Дженк кани Джемре на романтична среща на яхтата си и й признава чувствата си. Предлага й отново брак, но вече не фиктивен. Недим проследява Джемре до яхтата и наблюдава отдалеко срещата й с Дженк. Недим си тръгва огорчен, преди Джемре да отхвърли предложението на Дженк.

Оя завежда Башак на шопинг и плаща наема й. Башак споделя с нея, че от дете е била принуждавана от майка си да се подчинява на Агях, който е платил обучението й. Оя я окуражава да започне нов живот, като се завърне при майка си Нуртен. Когато се прибира в имението, Дженк вижда багажа си в преддверието. Нуртен му обяснява, че Недим й е наредил да го опакова и да го остави там. Недим потвърждава думите й и заявява на Дженк, че не го иска повече в дома си.

Агях се намесва разгневен и предупреждава племенника си, че ако се държи грубо и нахално, ще му отнеме и имението, и фирмата. Дженк успокоява баща си, че сам ще напусне къщата, но Агях му забранява и поръчва на Нуртен да върне багажа в стаята му. Дженк все пак решава да си тръгне, а Дамла заявява, че ще се премести с брат си. Агях ги убеждава, че Недим ще се разкае за поведението си, и ги призовава да не изоставят семейството си. Нуртен разказва на Сехер, Нериман и Джемре за случилото се в имението.

Джерен разпитва Недим защо е прогонил Дженк, но той отказва да сподели. На следващия ден тя чува шофьорът на Джемре да споделя с един от охранителите, че Дженк й е предложил брак на романтична вечеря на яхтата, а на връщане оттам Джемре е плакала. Агях вика в кабинета си Дженк и Джемре, преди да се отправят към съда за бракоразводното дело. Агях се опитва да разубеди младите съпрузи, но те са категорични в решението си за развод. Джемре иска разговор със сестра си, но Джерен бяга от нея. Агях и Сехер придружават съпрузите до съда. Бракът на Дженк и Джерен е разтрогнат официално.

Оя кани Недим на среща, под предлог че иска да разговарят за Башак. Като психолог тя го съветва да забрави Джемре, защото фактът, че се е развела, няма да промени отношението му към чичо му, Дженк и бившата му съпруга. Агях се опитва да утеши сина си, който страда за изгубената си любов. Двамата мъже отиват в заведение и се завръщат в имението късно вечерта. Джерен упреква Дженк, че не е изпитвал такава мъка дори от загубата на сина си, когото майка му е убила. Джемре разкрива пред сестра си, че е видяла компрометиращия видеозапис, който Шениз е направила. Тя уверява Джерен в обичта си, но сестра й я укорява, че винаги се е опитвала да я промени и никога не я е приемала с недостатъците й.

Джерен се готви да сподели със сестра си, че Дженк е бащата на бебето, което е изгубила,  а Шениз го е убила, но Недим прекъсва разговора им. Той настоява Джемре да го остави насаме със съпругата му и упреква Джерен, че е щяла да разкрие истината пред сестра си. Джерен го осведомява, че Шениз я е принудила да се омъжи за него, като я е упоила, под предлог че ще я подложи на ДНК тест, а след това е заснела непристойно видео, с което я е шантажирала. Агях посещава Шениз в хотела и настоява тя да подпише документите за развод. Шениз категорично отказва и твърди, че го е излъгала, за да спаси сина си от гнева му.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.