Тв новини

Свалят ли от екран „Мафията не може да управлява света“?


Криза между екипа на „Мафията не може да управлява света“ (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) и излъчващата го телевизия ATV. Вчера, 26 октомври (вторник), сериалът трябваше да бъде подновен със 7-ми сезон, показвайки освен това и юбилейната си серия №200. В последния момент обаче програмната схема на канала бе променена. Каква е причината?
През първите си три сезона и половина „Мафията не може да управлява света“ бе продуциран лично от Раджи Шашмаз и неговата продуцентска компания. Продуцирането на четвърти, пети и последния излъчен до момента шести сезон пък бе поето от самата телевизия ATV, като сериалът стана нейна вътрешна продукция. С началото на седмия сезон обаче екипът, работил по заснемането на „EDHO“, е решил да се обособи самостоятелно отново, този път – доверявайки продуцирането си на продуцентската компания BVB Yapım.
Именно рокадата в продуцирането на „Мафията не може да управлява света“ доведе неочаквано до свалянето му, за момента само временно, от екран, още преди да е започнал седмият сезон. Зад кулусите се твърди, че отношенията между новите продуценти на „Мафия“-та и предишните му от самата ATV са крайно обтегнати. В тази ситуация единственият вариант за продължаването на сериала би бил преместването му в програмната схема на друга телевизия. Следете ни за повече актуална информация!
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.