Актьори

Емре Кънай е новият екранен партньор на Нургюл Йешилчай


По-рано този месец информирахме за завръщането на Нургюл Йешилчай на телевизионния екран в Турция. Световноизвестната турска актриса предстои да изиграе главната роля в нов сериал, продуциран от компания Pastel Film. Вече има повече яснота около заглавието му, по коя телевизия ще се излъчва и с кой актьор Нургюл ще си партнира.
„Кое е това семейство?“ (Kim Bu Aile) ще бъде името, под което ще върви новият сериал с Нургюл Йешилчай. Каналът, на чиито честоти ще се излъчва той, е FOX. А да изиграе главната мъжка роля в него, договор с продуцентите му е подписал не по-малко популярният актьор Емре Кънай („Семеен сарай“ и „Слънчеви момичета“). С ключова роля предстои да видим и Дженгиз Бозкурт.
Напомняме, че през изминалата една година 51-годишният Емре Кънай се снима в три сериала – „Червена стая“ (Kırmızı Oda), „Грехът на една майка“ (Bir Annenin Günahı) и „Рамо“ (Ramo).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.