Актьори

Срещата между Елчин Сангу и Баръш Ардуч предизвика носталгия! Изборът на Елчин Сангу на тв сериал привлече внимание!

Елчин Сангу и Баръш Ардуч постигнаха голям успех като партньори в телевизионния сериал Kiralık Aşk (Любов под наем), който остави своя отпечатък върху една епоха. И за двамата актьори този проект зае своето място в историята като скок в кариерата.

Получи се успешна история, в която и двамата актьори имаха добра енергия, впечатлиха феновете на сериала, изпъкнаха с играта си и показаха таланта си.

Телевизионният сериал Любов под наем, което е името на тази успешна история, беше излъчен не само в Турция, но и в много страни по света и повлия на голяма публика.

След успеха на сериала и двамата актьори преживяха огромен скок напред в кариерата си и животът им се издигна на много различно ниво на успех след сериала.

Двамата се срещат случайно години по-късно в училището, където отиват да гласуват. Прегръщането на Баръш Ардуч и Елчин Сангу и тяхното искрено отношение направиха феновете им много щастливи.

Феновете на дуото изпитаха носталгия по Любов под наем и бяха направени много публикации в този смисъл в социалните медии.

Заявявайки, че в момента не прави нищо като проект и че си почива, Елчин Сангу каза: „В момента не правя нищо, почивам си. „Лятото вече идва“, каза тя.

Известната актриса, която обяви, че следи проектите по сериалите Бахар и Перлени мъниста, похвали и своята колежка Демет Евгар. Изглежда важна подробност е, че Демет Евгар, която впечатли широка аудитория със сериала „Бахар“, привлече и колегите си на екрана.

Елчин Сангу каза следното. „Следя телевизионния сериал Бахар. Никой не може да каже нищо за актьорската игра на Демет Евгар. Тя е много успешна, много красива, много успешна и аз я следя много нежно. Освен това моят приятел го играе, Перлени мъниста е много хубав.“

Елчин Сангу също заяви, че гледа сериала Перлени мъниста за своята приятелка Селма Ергеч .

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.