Актьори

Не само публиката, но и колегите на Демет Евгар й се възхищават!

Сериалът Шоу на име „Бахар“ продължава да се излъчва във вторник вечер и голяма аудитория следи този проект. Главните роли в сериала Бахар, който постигна най-успешните резултати за сезона със своите рейтинги; Там са Демет Евгар, Бугра Гюлсой, Мехмет Йълмаз Ак и Еджем Йозкая.

Публиката беше буквално пленена от великолепното изпълнение на Демет Евгар в сериала Бахар. Знаем, че Демет Евгар, която се отличава с емоционалните си и забавни сцени във всеки нов епизод, понякога импровизира и добавя различна интерпретация на някои сцени.

Буура Гюлсой изрази с думи възхищението си от своя партньор Демет Евгар, с когото работиха заедно в този голям успех.

Известният актьор, който играе героя Еврен, каза в изявлението си в списание Re Touch Mag: „Демет е актриса с изключителни таланти и много силна интуиция… Тя може да направи всичко по всяко време. Тя може да издигне сцените възможно най-високо по всяко време, без изобщо да наруши героя, който играе. „Възхищавам му се, много съм щастлив да работя с него…“ каза той.

Интересно е накъде ще се развият отношенията на Еврен и Бахар в следващите епизоди. Следните думи на Бугра Гюлсой относно любопитството на феновете на сериала Бахар също привличат вниманието:

„Еврен и Бахар са много добри един за друг, те знаят как да се забавляват, те знаят как да чатят, те могат да споделят тъгата заедно… Тяхната връзка е спокойна и уверена, те вървят напред по чист, чист път, който не можем да опишем със специфични прилагателни.”