Тв новини

След като Зейнеп избяга от сватба си с Дюндар, зрителите я определиха като отрицателен образ, който си играе с чувствата на другите


Зейнеп избяга от сватбата си с Дюндар, зрителите в Турция я заклеймиха

Бягството на Зейнеп от сватбата с Дюндар  бе един от възловите моменти  в  сериала „Опасно изкушение“ на Fox TV, чиито интриги никога не свършват и който е известен като  турския  „Далас“.

Зейнеп, която искаше да отстрани Алихан от живота си и да започне ново начало, в последния момент се поддаде на чувствата си и избяга от сватбата с Дюндар. Зейнеп,  отива на летището, за да спре Алихан, но не успя да го настигне преди излитането на самолета. Но Алихан не се качи на самолета и двамата влюбени се срещнаха.

Въпреки че, Алихан и Зейнеп са двойка, която „дърпа“историята на сериала, тази ситуация получи  неодобрителна реакция от публиката. Защото публиката смята, че Зейнеп извърши голяма несправедливост към Дюндар, като си играе с чувствата му и наранява по този начин гордостта му.

Докато Зейнеп беше най-невинната героиня в първите епизоди, публиката вече смяташе, че тя не се различава от другите лоши герои с този ход. Публиката  също се подразни от факта, че тази ситуация е показана като „истинската любов победи“. За тази сцена  зрителите коментират: „За да постигнеш истинска любов, първо трябва да бъдеш истински човек, да не заблуждаваш другите, например, да не си играеш с емоциите му“.Така смятат феновете на „Опасно изкушение“.

Зрителите  са убедени, че сценаристите „накараха“ Дюндар да отвлече Зейнеп, за да изглежда зле в очите на феновете и да оправдаят поведението на Зейнеп и Алихан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.