Тв новини

„Опасно изкушение“: Кой е баща на Ерим?


Дюндар връща Зейнеп отново на сватбената маса

Дюндар е разярен, той не може да понесе обидата, която му е нанесла Зейнеп. Това е позор за семейството му. Баща му отива в холдинга, за да търси обяснение.

Ендер иска да се отърве от Кая но същевременно се дразни от факта, че всички го харесват. Кая вече е наясно за брака й с Халид. Той има големи съмнения, че Ерим е негов син.

Дюндар лъже Зейнеп и тя успява да се хване на машинациите му, качва се в колата му и твърде късно разбира, че той я отвлича. Хората му поставят условие че, ще убият майка й, ако тя не се омъжи за Дюндар. Всичко е свършено Зейнеп слага отново булчинската си рокля и е готова да се омъжи за Дюндар. Какво ще последва от това?

Отвличането на Зейнеп от Дюндар шокира всички. Алихан ще предприеме действия, за да разреши този въпрос веднъж завинаги. Ендер, която ще се опита да избягва Кая, ще започне да осъзнава, че всъщност, тя се доближава до него. Фактът, че Кая се опитва да се сближи с Ерим, ще вбеси Ендер. А Йълдъз, междувременно с Асуман търси начини да се отърве от Мустафа.

Въпреки че Зейнеп разбра, че греши Елиф, тя все още се тревожи за възможна връзка с Алихан… Асуман се надява Зейнеп и Алихан да се оженят, преди да възникне друг проблем! Постъпката на Алихан изглежда подозрителна на Асуман и Йълдъз… Те споделят подозренията си със Зейнеп. Сближаването между Ендер и Кая принуждава Ендер да се изправи лице в лице с миналото с

Кая взима теста тайно от Ендер и това я побърква. Междувременно Йълдъз се опитва да докаже, че Ендер и Кая са имали връзка в миналото и иска да я изгони от компанията! Алихан и Зейнеп вярват, че най-накрая са намерили щастието си, но срещата между Ендер и Мустафа, които са останали без пари, ще промени целия ход на събитията. Йълдъз ще направи всичко възможно Ендер да отговори за действията си. Мустафа полудява. След като всички врати са затворени пред него, той взема ужасно решение, което ще промени живота на всички.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.