Тв новини

„Скъпа мамо“: Зейнеп не трябва да научава за смъртта на майка си


Мурат помни, че Джемре го е молила да се грижи за Зейнеп, ако с нея се случи нещо. Но сега, когато Джемре е мъртва, Мурат не знае как да продължи живота си. Дори не може да си представи как ще обясни всичко на дъщеря си.

Сонгюл е научила, че Назлъ не е биологичната дъщеря на Халит и той е бил принуден да й разкрие истината. Халит обаче е помолил Сонгюл да не казва нищо на Назлъ. Дъщеря му не трябва да знае, че е осиновена.

Сега Мелек има втори шанс и е решена да го използва, за да спечели Мурат. До операцията на Зейнеп остава една година. До този момент Мурат трябва да се грижи добре за дъщеря си и да не й позволява да изпитва стрес. Ако тя разбере за смъртта на майка си, това ще бъде голям удар за нея. Лекарят помоли Мурат да направи всичко възможно, за да не научи Зейнеп нищо до операцията.

Рустем извика Сонгюл и й напомни, че тя все още не е изпълнила своята част от сделката. Сонгюл обясни, че всичко се е усложнило след инцидента с Халит. Рустем вижда, че Назлъ не иска да се омъжи за него и й е противен. Когато Сонгюл се прибира, тя веднага започва да говори с Халит за брака на Назлъ.

Самата Назлъ е много огорчена, че не може да си намери подходяща работа.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК