Тв новини

„Скъпа мамо“: Заветът на Джемре


По време на операцията състоянието на Джемре се влоши и сърцето й спря. Лекарите направиха всичко възможно и успяха да я реанимират. Мурат не можеше да си намери място и когато излезе лекарят, му съобщи какво се е случило. В момента състоянието на Джемре е стабилизирано и рискът е преминал. Всички се зарадваха на тази новина. Само на Мелек това не й е по вода.

Назлъ намери баща си при Рустем с разбита глава. Тя се уплаши много за него и го откара в болницата. Мелек каза на Мурат, че трябва да се прибере и да си почине. Тя ще остане до Джемре и ще му съобщи, ако се случи нещо. В момента Зейнеп има нужда от него и той трябва да е с нея.

Когато бащата на Назлъ беше изписан, болницата му представи сметка, която те не можеха да платят. Мурат случайно разбра за това и пожела сам да плати за лечението на пациента. Регистраторът съобщи на Назлъ и баща й, че за такива болни има отделени средства и сметката им е платена.

Мелек намери начин да влезе в стаята на Джемре. Тя й каза, че през всичките години не са успели да си разплатят сметките. Джемре е откраднала от Мелек нещо много важно за нея. Мелек никога не е ненавиждала никого толкова силно, колкото Джемре и й желае само смърт.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК