Тв новини

„Скъпа мамо“ – нов турски сериал от 27 март по bTV

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК

ЕКСКЛУЗИВНО: Нов турски сериал по bTV!

„Скъпа мамо“ (Canım Annem) стартира на 27 март (сряда) и ще се излъчва всеки делник от 16:00 до 17:00 ч. в ефира на bTV на мястото на „Доктор Чудо“.

За закупуването на „Скъпа мамо“ в България Ви съобщихме още през 2022 г. Тогава сериалът е продаден на зелено у нас, Румъния, Испания, Чехия, Словения, Словакия и Молдова.

„Скъпа мамо“ се състои от 350 оригинални епизода, показани в Турция от февруари 2022 г. до юли 2023 г. в ефира на TV8.

Главната роля е поверена на Селин Сезгин, позната на българските зрители като Мелек от „Намери ме“.

Кастът се допълва още от Йозлем Саваш (Къймет от „Намери ме“, Йозлем от „Втори шанс“), Ерол ГедикГедже Ъшък ДемирелСердар ЙълдъръмДилек Бююк БайрактарФарук Пакиш и др.

Сюжет:

Невръсната Зейнеп губи майка си Джемре при трагичен инцидент. Малкото момиченце е родено с рядък сърдечен дефект, който застрашава живота й, и затова никой не желае да я разстройва с лоши новини.

Бащата на Зейнеп я лъже, че Джемре е заминала на пътешествие. В крайна сметка малката научава, че майка ѝ е мъртва, а баща ѝ се жени повторно. Вследствие на преживения стрес Зейнеп получава сърдечна атака.

Случва се обаче чудо – Зейнеп вижда Назлъ – жена, която прилича досущ на майка ѝ Джемре. Тъй като животът на детето е застрашен, Мурат предлага на Назлъ да ѝ плаща, за да се преструва на Джемре, докато Зейнеп порасне достатъчно и се подложи на животоспасяваща сърдечна операция.

Това, което никой не знае, е, че Джемре и Назлъ всъщност са сестри близначки, разделени при раждането, и Назлъ неслучайно е дошла в дома на мъртвата си сестра..

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК