Актьори

Шевал Сам снима по 4 дни в седмицата в „Опасно изкушение“

Шеввал Сам, която продължава участието си в шестия сезон на сериала “Опасно изкушение”, излъчван по Fox TV в понеделник вечер, също работи и в сферата на музиката. Актрисата, която е на снимачната площадка 4 дни в седмицата за сериала “Опасно изкушение”, отделя и 3 дни за концерти и така прекарва една седмица пълноценно.

През последните два сезона Шевал Сам работеше активно за публиката в сериала “Опасно изкушение”. Известно е обаче, че шестият сезон е финалът и Шевал мисли как ще продължи живота си без интензивността на сериала „Опасно изкушение“.

Изявлението на Еда Едже, че сериалът ще направи финал в края на сезона, накара публиката да се подготви да се сбогува с „Опасно изкушение“.

Шевал Сам сподели, че е на снимачната площадка четири дни и на концерти три дни в седмицата, енергията й е висока и тя е доволна. Актрисата каза: „Правя това, което обичам. Тъй като сериала има голямо търсене, не искам да лишавам зрителя от  приятните минути пред екрана. Докато имам сили, ще работя за феновете.”

Шевал Сам, сподели новината, че ще участва като гост-актьор в проект, подготвен за Disney Plus през 2023 г. Тя каза: „Държа да  пресъздавам различни герои. „Опасно изкушение“ вече е зона на комфорт за нас, знаем какво да правим. Много съм щастлива, че съм там. Ние вече сме като семейство. От 5 години с отбора работим заедно“, каза Шевал.

Въпреки това интензивно темпо, Шевал Сам, направи нови стъпки в музикалната си дейност и увеличи интереса на публиката. Актрисата ще продължи да посещава възможно най-много места и да изнася концерти пред хилядите си почитатели.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.