Тв новини

Днес (23-ти януари) в „Дъщерята на посланика“ Яхя обещава на Дуду, че

Яхя обещава на Дуду, че ще бъде най-добрият баща за сина им. Пита я дали е имала друг мъж в живота си, освен него. Тя му отвръща, че не е имала други мъже и няма и да има.

На сутринта Яхя моли Дуду да направят ДНК теста, за да успокоя майка му, която има болно сърце. Тя се съгласява, макар и с видима неохота.

Междувременно Халисе пита Недим дали Санджар е отново с онази жена. Той ѝ отговаря, че синът ѝ е сам в хижата, а дамата най-вероятно е заминала.

Халисе дава задача на Надим да научи къде е момичето, защото трябва да се види с нея.

В същото време Мави стои на брега на морето и пише в дневника си за срещата си със Санджар, след което откъсва листа и го пуска във водата.

Джейлян започва да ражда…

Мави отива при Кахраман и отново го моли да наеме яхта. Девойката случайно разбира за разтърсващите събития между Санджар и Наре преди близо 10 години.

Яхя уведомява майка си, че Дуду се е съгласила да направят ДНК тест.

Той е убеден, че е баща на детето, и споделя с Халисе, че ще го кръсти Мехмед – на името на дядо си.

Санджар отива при Мави и я предупреждава, че времето е много опасно и не бива да излиза в открито море.

Тя, от своя страна, го пита, дали знае колко жени умират заради несправедливите обвинения от страна на мъже като него, визирайки опита за самоубийство на Наре преди 9 години.

Санджар пита Мави откъде е разбрала за случая, а тя го моли да си върви. Халисе става свидетелка на разговора им отдалече.

Кахраман научава, че Джейлян е започнала да ражда, и остава шокиран. Елван се обажда на Санджар и го моли да дойде в болницата.

Яхя споделя с Халисе, че бащинството е единствената му надежда да се превърне в достойния за нея син.

Междувременно Дуду си спомня за скорошната си авантюра с неин бивш любим.

Джейлян ражда момче. Санджар пристига в болницата, а Кахраман го упреква, че е скрил от него за бременността на Джейлян.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.